Dodaj do ulubionych

""""""tablica magnetyczna, duplo""""""""

IP: *.* 21.10.02, 23:42
witam drogie mamuski i o rade pytam.albo ja mam kloopoty ze wzrokiem,albo ich faktycznie brak, szukam klockow duplo dla mojego prawie rocznego michasia i nie moge nigdzie znalezc. nie podejrzewam, aby wycofano je, powiedzcie mi czy sa jeszcze do kupienia???.michas lubi bawic sie magnesikami na lodowce, ale niestety przez to rysuje sie. pytanko czy mozna kupic jakas mala tablice magnetyczna na uzytek dziecka. prosze napiszcie mi czy cos wam wiadomoo na temat w/w sprawunkow. pozdrowionka-leonia, pa pa.dziekuje z gory!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: olaz Re: """"""tablica magnetyczna, duplo"""""""" IP: *.* 22.10.02, 11:13
      Lego duplo nazywają się teraz Explorer. Chociaż w niektórych sklepach są jeszcze stare zestawy.Jesli chodzi o tablicę magnetyczną to oczywiscie można taką kupić (widziałam nawet w hipermarketach na stoiskach z zabawkami). Osobiście polecam sztalugi z Ikei większy zakup ale ma wiele funkcji i przynajmniej moje dzieci ich używają. Z jednej strony jest czarna tablica (taka jak w szkole do rysowania kredą) a z drugiej biała magnetyczna (można się bawić magnesami, są nawet do kupienia takie specjalne zestawy magnesów: kwadraty ,kółeczka itp z których można układać różne obrazki lub przypiąć kartkę do malowania). Sztaluga świetnie się sprawdza gdy dziecko maluje farbami (nie rozmazuje obrazka łokciami i malarz po robocie trochę czystszy ;) ).Acha taka sztaluga kosztuje ok 69 PLN.Pozdrawiam OlaPs. Jeśli interesują Cię konkretne sklepy to na priv służę informacją o tych z Wrocławia.
      • Gość: leonia Re: """"""tablica magnetyczna, duplo"""""""" IP: *.* 24.10.02, 21:56
        he eh , jestem z Poznania i do Wroclawia mialabym kawaleczek!ale dzieki za podpowiedz, udam sie niebawem do Ikei o zobacze tablice,o ktorej pisalas.zastanawia mnie tylko gdzie podzialy? sie zestawy klockow Duplo, tych w pudelkach, bo nawet w tej nowej serii nie widzialam?
    • Gość: Monika_D Re: """"""tablica magnetyczna, duplo"""""""" IP: *.* 22.10.02, 15:43
      A skąd jesteś?
      • Gość: leonia Re: """"""tablica magnetyczna, duplo"""""""" IP: *.* 24.10.02, 21:51
        przepraszam, ze dopiero teraz sie odzywam, ale mialam mala zakretke. jestem z Poznania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka