olcia1 08.12.06, 09:55 Dziewczyny, gdzie kupie wiekszy nocnik, taki na wyrosnietego 3latka? Syn (22 miesiace ale 90centyl, wiec duuuzy) w taki standardowy, kupiony w markecie praktycznie sie nie miesci. dzieki, pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: Wiekszy nocnik 08.12.06, 10:36 podłączam się pod pytanko. myślę nad tym nocnikiem fisher price-tronem,który ostatnio polecała superniania Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Wiekszy nocnik 08.12.06, 14:11 a ja mam (właściwie już nie używamy od ponad roku) zwykły nocnik nie pamiętam jakiej firmy i jakoś mój 2 latek (na bilansie 94 cm) siadał normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 Re: Baby Bjorn 09.12.06, 14:47 Czy ktoś ma może nocnik tej firmy?Jak się sprawdza w eksploatacji.Z tego co się orientuję ten nocnik i FP-tron są stosunkowo duże i stabilne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Wiekszy nocnik 11.12.06, 21:17 Mój mały ma 2 latka i 5 miesięcy, 95 centyl (92cm), 15 kg i spokojnie mieści się na tronie Fisher-Price, ale właściwie mieści się na każdym. Chyba że co innego rozumiemy pod pojęciem "mieści się". Odpowiedz Link Zgłoś