Gość: Edziak IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.09.02, 10:46 No i nadszedl koniec mojego ulubionego Star Treku, jaka szkokda bo fajne tam byly charaktery i fajne przygody. Ale wydaje mi sie ze tak to pospiesznie skonczyli jakby z marszu. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Ostatni VOYAGER 23.09.02, 20:54 opowiem jak kiedys serial przywedruje do Polski :))) /wiem, wiem, moge sciagnac z netu, ale to akurat nie takie proste w moim przypadku. no i stokroc wole ogladac serial w telewizji, w miare regularnych odstepach.. no taki dziwny jestem, ze na kompie to tylko dvd puszczam :))/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Ostatni VOYAGER IP: *.new-york-16-17rs.ny.dial-access.att.net 03.10.02, 08:46 Gość portalu: Edziak napisał(a): > No i nadszedl koniec mojego ulubionego Star Treku, jaka szkokda bo fajne tam > byly charaktery i fajne przygody. Ale wydaje mi sie ze tak to pospiesznie > skonczyli jakby z marszu. Co wy na to? Tak, troche sie koniec kupy nie trzymal z reszta serialu, tzn. ostatnimi odcinkami. Lubialem Voyagera ale Enterprise wydaje sie byc nawet lepszy, na pewno jest zupelnie inna atmosfera... poczatek drugiego sezonu byl zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś