Dodaj do ulubionych

Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zestawy?

08.12.06, 14:37
Dziewczyny, mała chora i nie mam czasu latać po sklepach, a muszę od prababci
kupić ciastolinę. Gdzie są jakieś fajne promocje na zestawy Play-Doh,
szczególnie chodzi o:
www.allegro.pl/item147722303_ciastolina_play_doh_numery_i_foremki_tanio_.html
www.allegro.pl/item148185003_weterynarz_play_doh_ciastolina_4_tuby_dodatkowo.html
www.allegro.pl/item146033181_modelinowa_lodoweczka_play_doh_.html
www.allegro.pl/item145257256_play_doh_kuchnia_super_cena_nowe.html
i był jeszcze taki zestaw chyba psi fryzjer - z figurkami piesków,
nożyczkami, suszarką itp

Głównie chodzi mi o Carrefour, Auchan, Tesco i Askot.

Obserwuj wątek
    • buanitka Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 16:56
      Ja kupiłałam w Leclerku taki duży zestaw Safari Palyset:

www.allegro.pl/item145182862_hasbro_ciastolina_safari_lub_sniadanie_gratis.html

jest na 3 zdjęciu - wygląda tak samo z dodatkowymi pojemnikami. Tyle, że cena
      niższa niż na allegro. W Leclerku kosztowało 39,99zł.

• buanitka Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 16:57
        aha, kupowałam 5 grudnia
        • pia_ Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 16:59
          Dzięki, ale interesują mnie tylko te zestawy z linków, o safari wiem smile.
    • kara13 Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 20:47
      w realu jest calkiem tanio ale nie wiem czy sa te zestawy
    • kara13 Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 20:48
      w ogole z tych zestawow co pokazalas to ja zadnego w sklepie nie widzialam
    • babsee Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 21:38
      Pia
      Dzis bylam w Makro i byl na bank weterynarz(swoją drogą bylam w szoku ze tam sa
      zabawki ale dawno mnie w makro nie bylo)I bylo cos jeszcze-strasznie mi sie
      spodobalo-taki wielki słój-a w srodku w sumie 6 kubeczkow i mnostwo
      gadzetow-walek do walkowania,.foremki, wycisraki-naprawge bylo tego duzo-słój
      kosztowal 48 brutto. Ceny weterynarza nie pamietam ale Safari bylo jeszcze
      tansze niz w Leclercu.Bylo tej cistaoliny troche-jak masz karte-to jedz tam.
      • monika78kr Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 22:47
        Czy to cos podobnego?: www.biedronka.pl/str/2/i/792.php
    • babsee Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 21:39
      Acha!weterynarz byl tez w tesco-hit-na długiej.
      • babeth Re: Ciastolina Baby Doh z Biedronki 08.12.06, 22:39
        Kupiłam córeczce ciastolinę Baby Doh w Biedronce, polecaną na tym forum.
        Jest to najfajniejszy prezent jaki dostała od Św. Mikołaja. Bardzo dobrej
        jakości, duży zestaw do lepienia zwierzątek , gofrów, robienia fryzur itd.
        Dodam jeszcze że całość wygląda bardzo estetycznie w takim dużym kubełku z
        przezroczystego plastiku. Kosztuje 30 PLN czyli dużo mniej niz Play Doh a jest
        świetna.
    • pia_ Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 08.12.06, 22:54
      Dzięki dziewczyny. Jednak wybiorę się do Askotu i Carrefoura i porównam ceny,
      bo te najfajniejsze zestawy czyli lodówka i psi fryzjer są chyba w obu. Mamy
      bardzo dużo zapasu samej ciastliny i rózne akcesoria więc i ten słój z Makro i
      Safari odpadają.
    • alisia79.1 Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 09.12.06, 09:45
      Tych zestawow nie widzialam.
      W tesco napewno jest Dentysta za 48,90 (z 69,90) i Fryzjer za 47.99 (z 69.90)
      • leigh4 Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 09.12.06, 10:47
        W carrefourze jest weterynarz i fryzjer po 49zł. Niestety psiego fryzjera nie
        widziałam już od dawno, żałuję, gdyż sama też chciałam kupić synkowisadOdradzam
        zaś ciastolinę z auchan, art academy chyba się nazywa. Kupiłam zestaw w
        prezencie mikołajkowym dla synka. Już jest w koszu na śmiecisad Była tak twarda
        i krusząca się, że nadawała się tylko do robienia "kluseczek-zacierek"
        (lepienie jedzenia i wszelkiego rodzaju klusków jest ulubioną zabawą małegowink

I jeszcze pytanie do zorientowanych: co fajniejsze: kuchnia czy lodówka play
        doh?
        • belciam do leigh4 09.12.06, 19:30
          W/g mnie lodówka jest fajniejsza. Ja mam w domu maniaczkę ciastoliny i mamy
          prawie wszystkie zestawy.

Pozdrawiam,

Belcia
    • plastula Re: Ciastolina Play-Doh - gdzie są promocyjne zes 09.12.06, 19:11
      a czy w realu albo leclerku te promocyjne ciastoliny (safari i śniadanko) są
      jeszcze dostępne?
      Będę wdzięczna za odpowiedź, nie uśmiecha mi się jechać w ciemno, a przez
      telefon dogadać siię z obsługą czy to jest czy nie, to ponad moje nerwy.
      Pozdrawiam. Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka