Dodaj do ulubionych

2 pytania dotyczące fotelika samochodowego

IP: *.* 09.11.02, 23:39
Ponieważ właśnie zakupiliśmy fotelik nastepny mam 2 pytania:1. Czy zostawiacie foteliki( te droższe) w środku na noc w samochodzie (oczywiście gdy nie zostawiacie samochodu na parkingu strzeżonym-hihihi).Mieszkam w Warszawie i sama nie wiem....Ostatnio słyszałam od znajomych o kradziezy.w sumie to zaden wysiłek słować do bagaznika ale zawsze...2. Czy znacie coś takiego jak pająk Tiny Love do fotelika samochodowego? Czy interesuje to bobasy????Pozdrawiam i z góry dziękuje,Nujka
Obserwuj wątek
    • Gość: jagda Re: 2 pytania dotyczące fotelika samochodowego IP: *.* 10.11.02, 10:39
      Cześć. Gratuluję zakupu. Ja swój fotelik zostawiam w samochodzie, ale samochód stoi prawie pod oknami i parking jest dobrze oświetlony (mam nadzieję, że nikt się na niego nie skwapi). Posiadam również pałąk, o który pytasz. Moją córeczkę interesują na nim tylko światła i kierownica, ale może gdy będzie starsza to spodobają jej się wszystkie elementy. Myślę,że warto go kupić choć cena nie jest mała (ja kupiłam za 80 zł, ale czytałam w którymś z postów, że dziewczyna dała za niego 119 zł). Pozdrowienia. Magda - mama Natalki
    • Gość: DagmaraB Re: 2 pytania dotyczące fotelika samochodowego IP: *.* 12.11.02, 11:59
      Hej!1. Czasem zostawiam w samochodzie fotelik Prima Play (w Gdyni i w Chojnicach). 2. Kupilam synkowi palak z zabawkami Tiny Love, który mozna przyczepic do lózeczka, fotelika lub wózka (ma klipsy na obu koncach). Dziecko bardzo go lubi i czesto sie nim bawi. Moim zdaniem warto bylo wydac te 56pln (jest tanszy i prostszy niz ten dedykowany do fotelika samochodowego).Kupilam tez mate z palakami - na poczatku synek lezal i patrzyl na zabawki, potem zaczal je uderzac raczkami a teraz je chwyta i wklada do buzi.Pozdrowienia,Dagmara
    • Gość: Reni Re: 2 pytania dotyczące fotelika samochodowego IP: *.* 12.11.02, 18:06
      Cześć!Ja zostawiam nie tylko 1 ale 2 foteliki w samochodzie, co prawda nie jest to duże miasto, ale zawsze. Może odpukam w niemalowane, aby nie kusić licha. Pałąka niestety nie posiadam, ale my radzimy sobie świetnie ze zwykłymi zabawkami. Dzieciaki wyrzucają je co jakiś czas a ja je podaję, podaję, podaję ...Świetnie się przy tym bawimy. Pozdrawiam Renata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka