sarna38 13.12.06, 09:18 czy ktoś posiada taki wózek? Jeśli tak to jakie opinie są na jego temat. Chcę sobie taki kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarek05 Re: wózek kazoo 13.12.06, 09:35 polecam, a co dokładnie chcesz wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna38 Re: wózek kazoo 13.12.06, 13:27 mam rocznego synka.chciałam się dowiedzieć czy wygodnie się go prowadzi? Jakie są jego wady i zalety.Wygląda bardzo ładnie i jest niedrogi. Na allegro ok.380 pln.Czy nie za mało?Zeby się nie okazało że pogubię koła po drodze.Z góry dziękuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: wózek kazoo 13.12.06, 18:03 ja mam go od lipca, wtedy mój syn miał 7 m-cy teraz ma rok, sprzedałam duży wózek i będę nim jeździć do końca jak dla mnie jest super, szczególnie ta budka rozpinana zamkiem i jest wtedy taka extra duża że nie potrzeba jest folia rozkładany na płasko do spania zdejmowane kółka do mycia, lub samochodu a wady brak folii na podnóżku (niektóre spacerówki tak mają) waga -8kg - to trochę dużo jak na parasolkę Ale warto bo jest wygodny i dużo większy niż zwykłe laski Mam porównanie bo jeszcze posiadam parasolke Polaka Bartek i jest naprawdę taka "zwykła" A do tej pory nic się nie stało, a jeźdzę naprawdę dużo.W lato wychodziłam 2x dziennie po 2-3 godz.Teraz tez zawsze raz dziennie po 2 godz. Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna38 Re: wózek kazoo 14.12.06, 20:37 Dziękuję za odpowiedż. właśnie sobie go kupiłam w kolorze granat-pomarańcz. Faktycznie jest rewelacyjny.Wiadomo to nie to co klasyczny z pompowanymi kołami,ale wiadomo coś za coś.Ma być lekki i ma zajmować mało miejsca w bagażniku.Jeden mankament to taki że jestem osobą wysoką mam 180 cm wzrostu,i niestety robię duże kroki. Ocieram butami o koła.Rączka jest na równi z kołami i niemożna robić zamaszystych kroków.Ale to okazało się dopiero na spacerze. Reszta jest ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś