Dodaj do ulubionych

Polecam - body firmy Atlantic

IP: *.* 07.03.03, 13:13
Dobrej jakośći bawełna, żywe kolory przetrzymujące liczne prania, praktyczne zapięcia na ramionach (nie trzeba przeciągać przez głowę). Numeracja "omija" jeden rozmiar, czyli np. jest 98/104. Do kupienia w Smyku i sklepach Atlantica (lista na www.atlantic.pl). Na tej stronie nie ma jeszcze letniej fajnej kolekcji z krótkim rękawkiem. Byłam wczoraj w hurtowni Atlantica w W-wie na ul. Wołoskiej 24. B. duży wybór (w sklepach raczej ograniczony). Nowa kolekcja z kr. rekawkiem ok. 17 zl, z poprzedniej kolekcji, kr. rękaw za 14 zl, a jeszcze starsze (dominuje biały kolor) za 11. Ceny z Hurtowni, ale przy kupnie w detalu tzn, do cen hurtowych z półek doliczają 50%. Hurtownia czynna 8.30-16, oprócz sobót. Rozmiar 98/104 jest największy. Dla starszych dzieci jest również fajna i kolorowa kolekcja koszulek, piżamek, majteczek, kostiumów kąpielowych. PozdrawiamEwa
Obserwuj wątek
    • Gość: ewak3 Re: Polecam - body firmy Atlantic IP: *.* 07.03.03, 13:15
      Nagmatwałam z tymi cenami. Te które podałam zawierają już marżę 50%.Ewa
      • Gość: kadyga Re: Polecam - body firmy Atlantic IP: *.* 07.03.03, 15:45
        A ja nie polecam bo we wszystkich "poszły nam oczka" od zapięć. I nie było to wynikiem zbyt mocnego naciągniecia, bo raczej te co kupiłam były na naszego frania zaduże.Ale może to nam trafiły się jakies felerne egzemplarzesmile))PozdrówkaKatarzyna mama Franka
        • Gość: Edyś Re: Polecam - body firmy Atlantic IP: *.* 07.03.03, 17:08
          A moja Karolina z body Atlantika korzysta już 4 miesiace :). Ono rośnie razem z nią. Kupię jej większe pewnie do lata starczy :)
        • Gość: skadia Re: Polecam - body firmy Atlantic IP: *.* 07.03.03, 23:17
          mhmm nam tez poszly oczka przy zapieciach, ale poza tym body bardzo fajne. Milutkie, mieciutkie i wesole.skadia
    • Gość: lili Re: Polecam - body firmy Atlantic IP: *.* 08.03.03, 11:36
      hmmm nam też szły oczka, więc chyba nie przypadek :(wolę body tup-tup :)ale w atlanticu, kupiłam Kacprowi bokserki, cudne :)czekam teraz aż przestanie sikać w papersaDorota i 20 miesięczny Synek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka