Dodaj do ulubionych

łóżeczko turystyczne

IP: *.* 11.03.03, 15:06
WitajcieNapiszcie mi prosze do jakiego wieku dziecko może spać w łóżeczku tutystycznym?Wydaje mi się ono dość niewielkie i niestabilne?-może sie myle?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pucek Re: łóżeczko turystyczne IP: *.* 15.03.03, 20:01
      Hejwlasnie kupilam łóżeczko turystyczne dla mojej 11 miesięcznej córy, łóżeczko jest bardzo stabilne, wymiary 120 x 60, mam nadzieje ze conajmniej 2 lata nam posłużyPozdrawiamRenata
    • Gość: olaz Re: łóżeczko turystyczne IP: *.* 15.03.03, 20:06
      Mój syn używał go do ok 2 lat. Później "obczaił" jak z tego wyjść górą i zostawianie go w takim łóżeczku stało się niezbyt bezpieczne. Poza tym mniej więcej w tym czasie nauczył się też spać na zwykłym łóżku i nie spadać.Ale do tych 2 latek łóżeczko było super na wszelkie wyjazdy czy to do babci, czy dalej.Pozdrawiam Ola
    • Gość: MonikaM Re: łóżeczko turystyczne IP: *.* 16.03.03, 13:06
      Hej!To zalezy jakie kupisz. Na naszym (prezent od kolegow meza z pracy - jedno z lepszych i dosc drogie) bylo podane, ze wytrzymuje do 35 kg i naprawde jest bardzo stabilne.Moni
    • Gość: mamami Re: łóżeczko turystyczne IP: *.* 17.03.03, 14:58
      Cześć. Ja takiego łóżeczka uzywałam gdzieś do trzeciego roku życia mojego synka. Są różne rozmiary wiec możesz kupić większe tak jak moje i będzie ci służyć dłużej. A co do stabilności to moim zdaniem jest lepiej niż ze zwykłymi łóżeczkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka