Dodaj do ulubionych

Chicco London

IP: *.* 19.03.03, 00:18
Witam!Chciałabym kupić synkowi (rok i osiem miesięcy) parasolkę. Upatrzyłam sobie właśnie model Chicco London, ale nie chcę kupować w ciemno. Dlatego bardzo Was proszę o wszelkie opinie na temat tego wózka.Z góry dziękuję!Pozdrawiam, Sylwia.
Obserwuj wątek
    • Gość: żona Re: Chicco London IP: *.* 19.03.03, 00:49
      Mam ją od miesiąca. jestem nawet zadowolona, Adaś też. Lekka, łatwa do prowadznia, lekko skręca, no i nie trzepie na wybojach jak inne parasolki. danka
      • Gość: zela Re: Chicco London IP: *.* 19.03.03, 17:30
        Jeśli możesz napisz mi coś więcej na temat tego wózeczka.Bardzo mi sie podoba jednak w mojej miejscowości nie mają go w sklepach.Widziałam go tylko w sklepie internetowym.Napisz czy jest on dość duzy i szeroki (czy też taki maluki jak chicco caddy?)Czy ma ograniczenie wagowe do 15kg?itp.pozdrawiam Zelcia
        • Gość: żona Re: Chicco London IP: *.* 19.03.03, 23:25
          Niesty, nie wiem jak wygląda ten drugi. Cóż, parasolka jak parasolka. Mam wrażenie że jest raczej z tych większych. Adaś do malutkich nie należy a jako 2 latek w zimowym ubraniu siedzi sobie w nim nawet wygodnie. Jest za to dość wysoki i nie ma podkurczonych nóg. Po złożeniu jest wielkości normalnej parasolki. Co do limitu wagi to nie wiem, Adaś ma ok.13 kg i nie widać, żeby było to dla wózka jakies obciążenie. Poza tym wykonanie jest solidne. danka
        • Gość: aneta2 Re: Chicco London IP: *.* 26.03.03, 01:13
          tak jest do 15kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka