Gość: elasie IP: *.* 24.03.03, 10:55 Drogie emamay! Gdzie w Lodzi moge dostac sliniak-kaftanik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlippke Re: Gdzie w Łodzi śliniak-kaftanik? IP: *.* 24.03.03, 15:52 Czesc!Nie wiem czy w Lodzi jest sklep H&M, jak jest to zobacz w dziale dzieciecym - ja tam kupilam rewelacyjny sliniak-kaftanik, z dlugimi rekawami, ktory jest wykonany z takiego ceratowego materialu, ktore nie trzeba prac, wystarczy wytrzec szmatka. Jak go nie dostaniesz to napisz, mam jeszcze jeden, moja mala juz go nie uzywa, to moge ci go przeslac...pozrawiamMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiorek Re: Gdzie w Łodzi śliniak-kaftanik? IP: *.* 25.03.03, 11:03 w Mothercare są super, ale chyba nie maja sklepu w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiakrol Re: Gdzie w Łodzi śliniak-kaftanik? IP: *.* 24.03.03, 18:09 Witam,nie jestem pewna bo to już było dawno,ale wydaje mi sie że taki śliniak kupowałam w Dino.Pozdrawiam Sylwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodniczka Re: Gdzie w Łodzi śliniak-kaftanik? IP: *.* 27.03.03, 23:14 Elasie,Czy chodzi o taki śliniak, który wygląda jak bluzka bez pleców. Jeśłi tak, to mam taki malutki, nie wiemczy dociągnie do dwuletniej kruszyny, ale my się buntujemy (to znaczy dziecięPaulinka) Podaj adres na priva, to przyślę Ci na zajączka.Pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Gdzie w Łodzi śliniak-kaftanik? IP: *.* 28.03.03, 10:06 my taki śliniak kupiliśmy w Słoniu na Brukowejpozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś