mamakajtka 27.12.06, 12:49 Której firmy kubek niekapek jest najlepszy? Słyszałam ze Chicco. Ale moze mozna kupc cos tanszego i równie dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara13 Re: który kubek niekapek? 27.12.06, 12:52 canpola ale to nowe zakrecane - bardzo latwe do utzrymania w czystosci Aventy, NUK, Nuby ciezko domyc ustniki. Dodatkowo Avent czasami przeciekal. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: który kubek niekapek? 27.12.06, 12:52 U nas sprawdził się niekapek firmy NUK. Wszystkie inne kapały, a nawet lały. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Gerber 27.12.06, 14:52 Ja polecam niekapek Gerbera. Dostaliśmy go w prezencie. Więc nie wiem ile kosztował. Nie przecieka, łatwo go urzymać w czystości. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Gerber 27.12.06, 19:13 gerber nie przeciekal az sie wyrobil gwint i zaczal przeciekac-kosztuje ok 20 zl.ja jestem fanką nuby-nie przecieka,mozna potem kupic nowa zakrętke-ale kosztuje ok 30 zl.ma silikonowy ustnik-miększy niz avent.ja aventem zachwycona nie jestem-po pewnym czasie zaczal przeciekac takze. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Gerber 27.12.06, 21:58 Ale KTÓRY Nuby??? Właśnie się przymierzam do zakupu niekapka Nuby, by był już tutaj niejednokrotnie chwalony, ale okazuje się, że Nuby produkuje całą gamę różnych niekapków. Zamieszczam linka do stronki importera Nuby, są tam chyba wszystkie typy niekapków Nuby, byłabym ogromnie wdzięczna ich użytkowniczkom za podanie symbolu właśnie tego polecanego niekapka (trzeba kliknąć logo Nuby). www.marko-zabawki.pl/index.php?id=2 U nas Avent przeciekał właściwie od początku... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Gerber 28.12.06, 11:37 Gerber nie przecieka jezeli te czesci "niekapiace" wymienia sie odpowiednio czesto. Nie wiem jak inne ale ja od zawsze (5 lat) uzywam tylko Gerberow. Dodatkowo trzeba ostroznie myc te czesc "niekapiaca", ma ona delikatna blonke ktora latwo uszkodzic no i wtedy moze kapac. Odpowiedz Link Zgłoś