Dodaj do ulubionych

który kubek niekapek?

27.12.06, 12:49
Której firmy kubek niekapek jest najlepszy? Słyszałam ze Chicco. Ale moze
mozna kupc cos tanszego i równie dobrego.
Obserwuj wątek
    • kara13 Re: który kubek niekapek? 27.12.06, 12:52
      canpola ale to nowe zakrecane - bardzo latwe do utzrymania w czystosci
      Aventy, NUK, Nuby ciezko domyc ustniki. Dodatkowo Avent czasami przeciekal.
    • ariadna14 Re: który kubek niekapek? 27.12.06, 12:52
      U nas sprawdził się niekapek firmy NUK. Wszystkie inne kapały, a nawet lały.
      • ana119 tylko NUK nie przeciekał 27.12.06, 14:00
        • aagulek Re: tylko NUK nie przeciekał 27.12.06, 14:04
          NUK
          • agamama123 Re: tylko NUK nie przeciekał n/t 27.12.06, 14:11

• buanitka Gerber 27.12.06, 14:52
              Ja polecam niekapek Gerbera. Dostaliśmy go w prezencie. Więc nie wiem ile
              kosztował. Nie przecieka, łatwo go urzymać w czystości. Naprawdę polecam smile
              • mamachlopca1 Re: Gerber 27.12.06, 19:13
                gerber nie przeciekal az sie wyrobil gwint i zaczal przeciekac-kosztuje ok 20
                zl.ja jestem fanką nuby-nie przecieka,mozna potem kupic nowa zakrętke-ale
                kosztuje ok 30 zl.ma silikonowy ustnik-miększy niz avent.ja aventem zachwycona
                nie jestem-po pewnym czasie zaczal przeciekac takze.
                • bluestarfish Re: Gerber 27.12.06, 21:58
                  Ale KTÓRY Nuby??? Właśnie się przymierzam do zakupu niekapka Nuby, by był już
                  tutaj niejednokrotnie chwalony, ale okazuje się, że Nuby produkuje całą gamę
                  różnych niekapków. Zamieszczam linka do stronki importera Nuby, są tam chyba
                  wszystkie typy niekapków Nuby, byłabym ogromnie wdzięczna ich użytkowniczkom za
                  podanie symbolu właśnie tego polecanego niekapka (trzeba kliknąć logo Nuby).
                  www.marko-zabawki.pl/index.php?id=2
                  U nas Avent przeciekał właściwie od początku...
                  • 4269m Re: Gerber 27.12.06, 22:03
                    U nas też Gerber.
                    • paliwodaj Re: Gerber 28.12.06, 11:37
                      Gerber nie przecieka jezeli te czesci "niekapiace" wymienia sie odpowiednio
                      czesto. Nie wiem jak inne ale ja od zawsze (5 lat) uzywam tylko Gerberow.
                      Dodatkowo trzeba ostroznie myc te czesc "niekapiaca", ma ona delikatna blonke
                      ktora latwo uszkodzic no i wtedy moze kapac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka