Dodaj do ulubionych

HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!!

IP: *.* 01.04.03, 23:12
wŁAŚNIE PRZED CHWILĄ DOSTAŁAM MAILA ,ŻE KONTA NIEUCZCIWEGO SPRZEDAWCY Z ALLEGRO(O KTÓRYM PISAŁAM WE WCZEŚNIEJSZYM POŚCIE-dAŁAM SIĘ NABRAĆ)ZOSTAŁY ZABLOKOWANE.MAM NADZIEJĘ ,ŻE POŻAŁUJE I JUŻ NIE BĘDZIE DAWAŁ TAKICH CEN I UŻYWAŁ KILKU NIKÓW NARAZ.PAPA ANETA SZKODA ŻE U NAS NIE MOŻNA NIEUCZCIWYM ZABLOKOWAĆ KONTsad((((
Obserwuj wątek
    • jjolkaa Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 03.04.03, 17:25
      Hej!
      Nie wiem, dlaczego traktujesz to w kategoriach wygranej! Nie sądzę, żeby
      admini, za to, że ktoś sprzedał drożej kapelusz, miał mieć zablokowane konto -
      byłby to jakiś absurd! Przecież to była Twoja decyzja, aby kupić go za takie
      pieniądze - nikt Cię nie zmuszał!!!!!!! Nie licytuje i nie sprzedaję na
      allegro, kilka razy kupiłam za pośrednictwem sklepiku i byłam zadowolona, nigdy
      jedank nie powiedziałabym , ( ani nikogo nie oskarżała o oszustwo, tupet itp),
      ponieważ to Ja kupuję te rzeczy i to jest Moja decyzja. Mam koleżankę , która
      sprzedaje i na forum i na allegro, często oddaje jej moje niepotrzebne ciuszki,
      a ona je sprzedaje i nie mam do niej o to zalu! Wydaje mi się, że niektóre
      osoby mają za dużo czasu, żeby zajmować się takimi sprawami! Jeśki ktoś
      sprzedaje, to wystawia za takie pieniądze , jakie go satysfakcjonują, a Ciebie
      nikt nie zmusza, żeby je kupić, prawda?

JJola
      • anetark Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 03.04.03, 18:24
        Oj Jolu Jolu , niech sobie sprzedaje za ile chce,guzik mnie to obchodzi moja
        wina nie sprawdzilam ceny w sklepie. ale ta osoba o której napisalam SAMA SOBIE
        PODBIJAŁA CENĘ NA LICYTACJI UŻYWAJĄĆ KILKU ROŻNYCH NICKOW ROZUMIESZ JUŻ????
        Admini allegro uznali to za nieuczciwe i słusznie bo to oszustwo wobec
        kupującego i zawiesili mu konta.
        • jjolkaa Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 03.04.03, 19:15
          Oj, to rzeczywiście nieładnie!
          Dzisiaj przejrzałam allegro i chyba zacznę cos tam kupować - ciekawa jestem
          tylko ( od razu proszę o odpowiedź), czy jeżeli osoba sprzedająca jest z tego
          samego miasta, to czy można najpierw zobaczyć ciuszki, zanim zacznę licytować?

Pozdrawiam

jjola
          • anetark Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 03.04.03, 21:52
            Mnie się to nie zdarzyło mimo ,że kupilam rzeczy od 3 osób z Krakowa.Wiesz oni
            nie chcą wcale żebyś to akurat Ty kupila ,wola aukcje bo wtedy mogą wziąść
            więcej.Ja chcialam obejrzeć rowerek ale facet "nie mial czasu"Życzę udanych
            aukcji.Aneta
    • epjasa Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 28.04.03, 14:46
      Ja czasami kupuję i sprzedaję na Alllegro i jestem bardzo zadowolona. Trafił mi się kiedyś nieuczciwy, ale też sprawa zakończyła się pomyślnie dla mnie.
      Pozdrawiam
      epjasa
    • kiranna Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 28.04.03, 23:46
      A jak sprawdzic czy osoba podbijajaca cene to rzeczywiscie sam sprzedawca,
      tyle, ze pod innym nickiem?
      Zdarzyla mi sie podobna historia. Podejrzewalam, ze to wlasnie sprzedawca ze
      mna licytuje, ale nie mialam dowodow, wiec nie interweniowalam. Zreszta
      przebicie tez nie bylo wysokie, nie warto bylo szarpac sobie nerwow, choc
      niesmak pozostal sad
    • mama_martusi Re: HURA WYGRAŁAM WARTO BYŁO!!!!!!! 30.05.03, 10:19
      właśnie, jak sprawdzić że to sam sprzedający podbija cenę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka