Dodaj do ulubionych

Cybex Solution S czy Plus?

29.12.06, 10:32
Sporo naczytałam się w archiwalnych wątkach o tym foteliku. Mam zamiar go
kupić (a nawet dwa), więc mam do was drogie mamy prośbę.
Powiedzcie jak sprawują sie te tapicerki S i Plus. Wady, zalety, estetyka? Ta
welurowa wygląda na zdjęciach raczej nieciekawie (zwłaszcza kolorystyka), może
w realu jest inaczej?
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamuśki!
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: Cybex Solution S czy Plus? 29.12.06, 10:54
      Ja mam solution Plus z tapicerką welurową w kolorze Jerry ( rudy z brązem).
      Ogólnie z fotelików ( też mam dwa) jestem przeogromnie zadowolona, tapicerka
      welurowa nie jest faktcznie z weluru tylko z takiego jakby zamszu, w
      rzeczywistości bardzo mi się podoba w przeciwieństwie do tej zwykłej tapicerki,
      która jakaś taka sztuczna mi się wydawała, jak kiedyś bistor ( brr)wiem, że to
      tylko ja mogę mieć takie odczucia, ale takie właśnie miałam, jak dotykałam
      tapicerek.
      Foteliki mam już przeszło pół roku, tapicerka sprawuje się świetnie, żadnych
      uciążliwych plam, zmechaceń, zaciągnięć, nie brudzi się szybko, jest bardzo
      miła w dotyku. Jeśli chodzi o kolor, to jak kupowałam foteliki też nie było
      dużego wyboru, chyba turkusowy i ten jerry. Turkusów nie lubię, miałam trochę
      obaw, czy ten rudy się sprawdzi, czy nie będzie się bardzo brudził, ale teraz
      jestem bardzo zadowolona. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na fotkach w
      necie.
    • staszka1974 Re: Gdzie we Wrocławiu? 29.12.06, 12:03
      Chciałabym je obejrzeć na żywo. Gdzie we Wrocławiu jest najwiekszy wybór kolorów
      (zwłaszcza wersji Plus)?
      • pia_ Re: Gdzie we Wrocławiu? 29.12.06, 21:59
        We Wrocławiu te foteliki są w Askocie przy Sztabowej. Z tapicerek "zamszowych"
        jest ten rudy i granatowy. Sama czekałam na ten granatowy 2 miesiące, a kupiłam
        go 1,5 tyg przed świętami. Tapicerka jest super, ale sam fotelik nie
        przypasował do siedzeń w moim aucie. Mój błąd, że nie sprawdziłam wcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka