Dodaj do ulubionych

Przeceny w H&M Wrocław - jestem pod wrażeniem :-))

04.01.07, 21:42
Byłam dzisiaj zobaczyć, co jest na wyprzedaży i zostałam bardzo pozytywnie
zaskoczona. Ciuszków sporo i na dodatek bardzo ładnych. Ponieważ córka
obkupiona jest już na teraz całkowicie, no i pustki w portfelu także dają
znać, więc co chwilę wzdychałam z żalem i odkładałam kolejną rzecz. Na koniec
nie oparłam się jednak dresikowi w r. 116, w kolorze butelkowej zieleni z
patchworowym napisem i haftami za 35 zł!!! Na wyprzedaży dla dziewczyn są
min: sukienki sztruksowe pomarańczowo-brązowe, sweterki w "serek", pulowerki,
dużo spódniczek, mnóstwo bluzeczek, bluz typu kangurka, bluz polarowych,
sukienek tunikowych. Znalazłam także poncha dzianinowe w trzech rodzajach,
swetry z wielkimi guzikami, kombinezony zimowe, kurtki zimowe i jesienne,
spodnie letnie i zimowe, sukienki letnie (były wcześniej przecenione o 30,
teraz o 50%), pełno spódniczek cieńszych i grubszych. Wygrzebałam też ostatni
tiszercik z Disneyowską skrzydlatą wróżką, we wstrząsającym różu, ale był to
niestety r. 92 sad. Było też trochę bucików oraz letnie torebeczki
przecenione o 70%. Dla chłopaków oprócz kolorowych spodni, były też świetne
bluzy z różnymi bohaterami kreskówek. Przecena rozsiała się już po całym
sklepie, więc należy mieć oczy dookoła głowy, aby czegoś nie przegapić, bo
nawet na półkach aktualnych kolekcji wiszą, albo leżą przecenione rzeczy.
No i z tego co widzę, to codziennie dowieszają coś nowego.
A, no i prośba do Wrocławianek - jakbyście zobaczyły, że na wyprzedaży
pojawiły się plisowane spódniczki w szkocką kratę, to dajcie mi znać smile.
Obserwuj wątek
    • kasia100-23 Re: Przeceny w H&M Wrocław - jestem pod wrażeniem 04.01.07, 22:15
      Ja jade na zakupy do h&m,ale do Krakowa?
      Moze wiecie jak tam sie ma sytuacja na przecenach? Lepiej jechac do galerii
      krakowskiej czy do m1?
      • katse pia_ 05.01.07, 07:11
        jakbyś widziała te spódniczki w szkocką kratkę, to błagam kup też dla mnie, bo
        śliczna jest. Na 116. Ja podjadę do H&M w łykend ale więcej razy w styczniu na
        BIelany się nie wybioręsad

K
    • ewadorotaola Re: Przeceny w H&M Wrocław - jestem pod wrażeniem 05.01.07, 08:53
      No to rzeczywiscie fajnie ze tyle przecenionych rzeczy
      niestety w sosnowcu i w czeladzi albo juz wszystko sprzedane albo tak mało
      wyprzedaja bo bardzo skromny wybór a w sosnowcu dla chłopców jeden dzy wieszak
      a na nim moze z 15 rzeczy przecenionych głownie na roczne dzieci
    • kuczynska78 Re: Przeceny w H&M Wrocław - jestem pod wrażeniem 05.01.07, 09:06
      W Szczecinie też nieciekawie. Kupiłam swojej 6latce tylko jedne spodnie. Nic
      więcej ciekawego nie było.

Agnieszka
    • pade pia_ a jeansy? 05.01.07, 09:33
      czy były przecenione?
      • pia_ Re: pia_ a jeansy? 05.01.07, 10:09
        Było dużo jeansów, choć wydaje mi się, że były to modele już wiszące od dawna -
        ale może się mylę. W Cubusie obok widziałam jeansy z brokatem - 2 ostatnie
        sztuki i to chyba w rozmiarówce naszych dziewczyn. No i w C&A też widziałam,
        ale niestety nie oglądałam doładnie, bo młoda jest już obkupiona na
        wcześniejszych wyprzedażach w jeansy do rozmiaru 116 włącznie smile))
      • twarz2 Re: pia_ a jeansy? 05.01.07, 10:54
        Jeansów duzo było w Cubusie w Dominikańskiej - dla chłopców i dla dziewczynek.
        Ja kupiłam dla synka 3 pary po 35 zł - rozmiar 98,104.
    • beata1974 A co powiecie na Tesco ? 05.01.07, 11:31
      A co powiecie na to że już przed świętami można było dostać ciuchy z obniżką do
      70% na ichciową odzież cheeroki czy jak to się pisze - nabyłam za 20 zł z
      39,90zł sztruksy na bajerach z bocznymi kieszeniami w środku z gumkami do
      zwężenia i bez guzika i rozporka z przodu więc rewelacja dla przedszkolaka i za
      13 zł z 44,90 zł nabyłam dzinsy też fajny bojówkowy fason też bez rozporka
      podszyte bawełną - takie płucienko w kratkę jak wywinę to wygląda extra, a na
      prezenty sztruksy beżowe jasne w rozmiarze 92 za 8 zł, sweterki bawełniane
      zapinane na zamek z kapturem od młego rozmiaru do 110 granatowe może byłe
      większe za 16zł tylko się zastanwiam jak tam jak to będzie wyglądało po praniu.
      Mają też inne oferty ale od 21 grudnia tam nie byłam więc nie wiem czy coś
      jeszcze ozstało?
      • mmala6 Re: A co powiecie na Tesco ? 05.01.07, 15:38
        jezeli chodzi o cherokee to mamy t-shirty, polar i bluze.Tzn Mateusz masmile polar
        i bluza (zwykla szara dresowa grubsza) nosi sie i pierze swietnie.Nic sie z nimi
        nie dzieje.T-shirty wyciagnely sie po pierwszym praniu, juz ich wiecej nie kupie.
    • angie07 a jak w H&M rozmiar 68-74-80 jest dużo przecen? 05.01.07, 13:12
      przecebili wiekszosc kolekcji czy tylko kilka sztuk z przodu?
      • buanitka Re: a jak w H&M rozmiar 68-74-80 jest dużo przece 05.01.07, 13:44
        za godzinke tam jadę smile
        • mmala6 Buanitka!!! 05.01.07, 13:46
          sprawdz plisss czy sa kurtki chlopiece na 86 i po ile!!! bardzo proszesmile
          • buanitka Re: Buanitka!!! 05.01.07, 13:48
            ok zerkne smile
            • kaliaa Re w jankach wawa 05.01.07, 18:48
              malutko przecen, duzo mniej niz rok temu o tej porze
          • buanitka Mmala6 05.01.07, 19:36

> sprawdz plisss czy sa kurtki chlopiece na 86 i po ile!!! bardzo proszesmile

Nie widziałam. Kilka sztuk rozm.92. (ale nie specjalne) po ok.50zł.
            • mmala6 Buanitka 05.01.07, 22:14
              dziekuje, tez bylismy bo akurat sie okazalo,ze maz ma jakies spotkanie na
              Bielanach.Te na wieszaku (przecenione) sa bez kaptura i brzydkie.Jedyna fajna to
              zielona a la puchowka w normalnej cenie tj 79zl.Jestem rozzalona ze tak malo
              bylo przecen dla chlopcow!! a moj maz,ze dla facetow na dolewink
              Ostatecznie kupilam Mlodemu czerwona kurtke w 5.10.15 (choc nie mam dobrych
              wspomnien z ta firma) za 49.99 przecena z 99.99.
              Dla zainteresowanych - w Coccodrillo sa delikatne przeceny, nie wiem czy na
              wszystko ale kurtki zimowe sa po 57zl, normalnie cos ok 80.
          • buanitka Pia_ 05.01.07, 19:43
            Szczrze mówiąc jakoś nie powaliła mnie ta "wyprzedaż". Czasem miałam wrażenie,
            że mimo napisu -30% -50% albo -70% - czyli już przeceniony ciuszek, praktycznie
            tyle samo kosztował przed wyprzedażą uncertain
            Widziałam plisowane spódniczki ok.50zł. nie wiem czy dokładnie o takie Ci
            chodziło w szkocką kratkę. Jedne takie mocno plisowane (chyba z Disneyowskiej
            serii), a drugie mniej plisowane także w kratę różowo-szaro-czarno-jakąś
            (niepamiętam) i chyba szaro-biało-czarną kratę - rozmiarówki różne.
            • leigh4 Re: Pia_ 05.01.07, 20:50
              W arkadii pilowane spódniczki po 69, 90zł. Poza tym kiepściutkosad Dla
              dziewczynek jeszcze jest co nieco, dla chłopców prawie nic(interesował mnie
              przedział od rozm 86-był tylko jeden wieszak-to samo co przed kilkoma
              tygodniami i w tych samych cenach).Acha, Mamy chłopcó ostrzegam przed
              bluzeczkami: góra w paseczki, rękawki i przód czerwone , zielone albo
              niebieskie, na rękawku haftowany motocykl albo auto, z przodu zapinane na trzy
              guziczki: zielona i czerwona farbuje. dziś właśnie reklamowałam. Obie bluzeczki
              są na wyprzedaży(pierwotna cena 49,90zł).
              • magda1104 Re: Pia_ 05.01.07, 21:54
                Byłam dzisiaj w HM w Gdańsku-Matarni. Ilość artykułów na wyprzedazy nie
                powalała, ale kupiłam śliczną sukienkę bez rękawów za niecałe 30 zł i fajną
                bluzeczkę-tunikę, oczywiście dla córeczki. Było jeszcze parę fajnych rzeczy,
                polecam. A w ogóle cudna jest wersja z kotkiem, gdyby była przeceniona, to
                kupiłabym chyba wszystko.

Zaraz obok jest Cubus i Kappahl, tez mozna wybrać coś fajnego.

pozdrawiam
                Aga
                • pia_ Re: Pia_ 05.01.07, 22:37
                  Jeśli chodzi o rzeczy z kotkiem - takim pluszowym, to u nas są przecenione z
                  tej serii bluzy kangurki fioletowe, a wcześniej takie same kangurki w paski
                  różowo-czerwone.
                  Ha, widocznie ja miałam jakoś więcej szczęścia, bo było tego dużo i fajne
                  ciuszki.
                  • magda1104 Re: Gdansk 05.01.07, 22:48
                    Ogólnie nie są 'kotki' strasznie drogie, ale skoro nie maja metki o przecenie,
                    to chyba nie są przecenione. Będą mi się chyba śnić w nocy...
                • buanitka Re: Pia_ 05.01.07, 23:06
                  Moja mała dostała od chrzestnej ze Szwajcarskiego HM taki zestawik dżińsy z
                  paskiem (motyw koteczka) i bluzeczkę z kotkiem. Są bardzo fajne. Bluzy takie we
                  Wrocławiu też są -a dżińsów nie widziałam. Aaa, i dostała jeszcze taką cudną
                  sukienkę (też HM) a'la chińska (jedwabna, złota z delikatnymi hawtowanymi
                  kwiatkami) - prześliczna smile tutaj też nie widziałam.
                  • kassada Re: Pia_ 05.01.07, 23:11
                    Mi w warszawskim Wola Parku tez udało sie upolowac conieco wink
                    • drzazga69 Re: Pia_ 09.01.07, 15:34
                      Dzisiaj przecenili 0 50% te plisowane spódniczki z Myszką Miki oraz rozpinane
                      sweterki też z myszką. Kurtki są przecenione; kombinezony; dla niemowlaków
                      doszły śpioszki i dresiki o 50%. Kupiłam dla synka na przyszły sezon kombinezon
                      czerwony narciarski 86 cm ale są też duże przeceniony ze 150 zł na 45.
                      Aha, jestem z Gdańska
                      • katse Re: Pia_ 09.01.07, 15:39
                        kurde, a ja nie mam jak jechać do H&M.
                        • sasza71 a co z przecenami w h&m na śląsku? 09.01.07, 16:18
                          dużo towaru?
                          w Katowicach? w Sosnowcu?
                      • kinas3 do drzazga 69 09.01.07, 17:23
                        A w którym hm byłaś w Gdańsku ? Na matarni czy w manhatanie ???
                        • sophie05 Re: Gdańsk 09.01.07, 17:45
                          W sobotę byłam na Matarni, dziś w Alfie. w tej drugiej większa ilość
                          przecenionych ciuszków.( co do Manhattanu - nie wiem, nie byłam )
                        • drzazga69 Re: do drzazga 69 09.01.07, 17:46
                          w alfie
                          • kinas3 Re: do drzazga 69 09.01.07, 18:08
                            Dziekuję bardzo smile jutro wybiorę sie do alfy na zakupy smile
    • grabasik Re: Przeceny w H&M Wrocław i C&A 09.01.07, 21:29
      Zachęcona postem pia_ byłam wczoraj we wrocławskim H&M (Bielany). Ale rzeczy w
      interesującym mnie rozm. czyli 116-122 nie było zbyt wiele. Z braku czasu
      patrzyłam tylko na rzeczy dziewczęce, w mniejszych rozm. tj. do 110 można było
      coś znaleźć - dosyć dużo spodni (materiałowe i dżinsy), sukienki, tuniki - 50%
      taniej. Dresy, o których pisała pia_ były ostatnie 3 szt. ale małe 92-98 (35
      zł). Kurtki były w szerokim wyborze rozm. po 49,99 ale mi się nie podobały
      (żółte, jasny i ciemny róż, zielone z czarnym wykończeniem rękawów i dołu).
      Upolowałam smile jedynie śliczną, rozkloszowaną sukienkę letnią, szytą
      patchworkowo, w różowej tonacji za 24,90.
      Polecam natomiast wyprzedaż w C&A w Galerii Dom. - codziennie coś dokładają,
      udało mi się kupić bordową kurtkę z dopinanym pomarańczowym polarem, która
      jeszcze w piątek była za 99 a dziś za 44,5. Poza tym było dużo spodni
      sztruksowych w brązie i ciemnym beżu po 17,90 (rozm. 104, 110, 116 i 122) oraz
      fajnych bluzek - polówek - były w zieleni, różu, błękicie z białymi rękawami też
      po 17,90. W większej rozm. 128-176 są dwupaki kolorowych golfów (1 jednolity
      drugi w paseczki) po 29,90, są też 5-paki podkolanówek i 6-paki skarpet po 14,90.
      Pozdrawiam,
      Aśka
    • pia_ Byłam dzisiaj i .... 12.01.07, 17:54
      Widać, że wczoraj lub przedwczoraj trochę rzeczy dołożyli. Z serii z kotkami
      zauważyłam ostatnie spodnie jeansowe, a także dużo bluzeczek na ramiączkach z
      dołączonym bolerkiem (kilka kolorów). Pojawiło się więcej sukienek
      sztruksowych, fajnych spódniczek (niestety ostatki), a także seria z Myszką
      Minnie: czerwone sweterki (tylko r. 86 i 128) oraz spódniczki plisowane -
      niestety krój mają tak idiotyczny, że nawe r. 86 przelatywałby przez biodra
      mojej 3,5 latce (bo to biodrówki, zapinane z boku na zamek, z przodu krótsze).
      Dla chłopców zauważyłam genialny szlafrok z siostrzeńcami Kaczora Donalda w r.
      98-104 i 110-116 (-70%) oraz z tymi samymi bohaterami kalesony (-70%).
      Po sąsiedzku zaglądnęłam do Tesco, gdzie rozpakowywali nową kolekcję. Są bardzo
      fajne komplety: jeansowa spódniczka z aplikacją + bluzeczka z takąż aplikacją
      za 49 zł, a dla chłopków kurteczki w stylu wojskowo-myśliwskim w zgniłej
      zieleni też ok 50 zł.
      • aniaop Re: Byłam dzisiaj i .... 15.01.07, 10:32
        Pia, ja wlasnie wczoraj zobaczylam, ze przecenili te plisowane spodniczki i
        kupilam 2 w cenie 1, czerwona i czarna, na 122 i 128. Co prawda moja 5 latka to
        tez chudzina straszliwa, ale z tylu spodnicy jest gumka, wiec mozna rozpruc na
        szwie i "pociasnic". Pozdrawiam
        • mmala6 Re: Byłam dzisiaj i .... 15.01.07, 12:18
          ja bylam w sobote i jest cala masa przecenionych rzeczy!! Nie mam takiej glowy
          jak Pia i nie wylicze co i w jakim rozmiarze ale z pewnoscia kazdy cos
          znajdzie.Ja chcialam kupic Mlodemu 'dorosla' pidzamke ale nie bylo, wiec kupilam
          pajaca bez stopek za 15zlsmilePrzecenione na pewno sa male kurteczki zimowe i
          kombinezony.Wiekszosc o 50%.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka