asania 07.01.07, 11:19 Mój szkrab bedzie miał niedługo roczek i chciałabym mu kupić coś extra.. Czy znacie może tą zabawkę? www.fizjo.pl/html/modules.php?name=Amazon&asin=B000284X6W I czy orientujecie się może gdzie ją można kupić w rozsądnej cenie? Pozdrawiam Nasz Skarb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: Fisher Price Learning Home - znacie?! 07.01.07, 12:34 Pewnie, że znamy. Zresztą pewnie wiele mam się wypowie, bo to dość popularna zabawka (pomimo tego, że w Polsce niedostępna). Uważam, że to jeden z naszych najlepszych zakupów. Jestem przekonana, że spodoba się Twojemu maluchowi, nie znam dziecka, który nie byłby nią zachwycony. Kupuj śmiało, na Allegro czasem uzywane schodzą w cenie nowej, więc uważam, że lepiej dołożyć i kupić w 100% sprawny, nowy towar. Jeśli potrafisz, zerknij też na eBay, bo tam często można upolować taniej (ale niestety po niemiecku, zwróć na to uwagę, jeśli będziesz kupowała na Allegro a zależy Ci na angielskojęzycznej wersji, bo często atrakcyjna cena wynika z przywiezienia zabawki z Niemiec). Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Fisher Price Learning Home - znacie?! 07.01.07, 13:20 my tez mamy i tez polecamy mala bardzo ladnie bawi sie tym domkiem, przejrzyj wyszukiwarke bylo duoz watkow na temat tego domku. Odpowiedz Link Zgłoś
asania A może któraś Mama chciałaby odsprzedać Domek? 07.01.07, 20:37 Dziękuję z odpowiedż! A może któraś Mama chciałaby już sprzedać swoj domek swojej pociechy?! Odpowiedz Link Zgłoś