pade 23.01.07, 09:26 Czy któraś z Was ma telefon do wypożyczalni strojów karnawałowych w Carrefourze albo na Bielanach? Albo do innej wypożyczalni? Muszę wypożyczyć spidermana, a czas nagli... pomóżcie kochane forumki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaluk Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 13:00 Hej nie mam numeru do tych dwóch o które pytasz, ale swego czasu wypożyczalnia taka była w sklepie CHICCO w Koronie, podaję numer telefonu:071 350 11 73, zadzwon i zapytaj o tego Spidermana... pozdrawiamy Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 13:41 Mam tylko do wypożyczalni przy bulwarze Ikara 30 lok 1, 351-12-36. Do Carrefoura zadzwoń na informację i zapytaj o sklep Chicco, a do Tesco o Świat Zabawek Berchet. Jakbyś pogrzebała w necie, to też znajdziesz tel do tych sklepów. Powodzenia Wczoraj był na naszym balu Spiderman z wypchanymi bicepsami - bomba )) Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 14:34 spidermana widziałam w chicco w koronie. tylko mnie cena wypożyczenia powaliła - 36 zł za dobe. K Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 16:30 Dziękuję Kupiłam na allegro i zarezerwowałam w wypożyczalni na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 17:15 No właśnie, widziałam ten strój tanio na allegro, ale myślałam, że to pilne i na allegro za późno. W każdym razie miłej zabawy, my już po i zastanawiam się, czy sprzedać nasz strój teraz, czy w przyszłym roku? Hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 20:00 Pilne, ale mam nadzieję, ze do czwartku dojdzie Zabawa jest w piątek. Ja bym się wstrzymała ze sprzedażą stroju do przyszłego roku Wkrótce bale się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 23.01.07, 20:30 Pewnie masz rację. Trochę mnie korci, aby kupić na allegro strój na przyszły rok (ja to zapobiegliwa jestem he, he), bo mam dwa fajne na oku, no i cena ok 30 zł, to nie majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Do Wrocławianek-pilne!!! 24.01.07, 10:19 Spidermana widziałam w wypożyczalni na Pińskiej. Nie nam tam numeru ale wypożyczenie kosztuje 20 zł za 3-4 dni. A stroje bardzo ładne nie zniszczone. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś