szaruga 30.01.07, 18:57 czy można kupić gdzieś w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hratli Re: ciuszki GAP 30.01.07, 19:51 nie ma autoryzowanego sklepu tej marki w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: ciuszki GAP 31.01.07, 00:10 no właśnie... ale może np ktoś sprzedaje? Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Do znawczyń Gap- rozmiar? 31.01.07, 18:49 Jak to jest z rozmiarami? Jakiś czas temu syn dostał w prezencie troche ubrań tej firmy i niestety nigdy nie będzie miał przyjemności ich nosić, ponieważ spodnie i dres są strasznie szerokie. Spodnie mimo, ze na 128cm( mam dwie różne pary a więc to nie przypadek), są dla mnie za duże w biodrach Dres na mnie wisi a mam 161cm wzrostu Koszulki są ok. ale reszta wyprana zbiera kurz Odpowiedz Link Zgłoś
sea_shell Re: ciuszki GAP 31.01.07, 20:07 W Polsce nie, ale da sie Z Polski, i to bez posrednictwa - wystarczy miec karte kredytowa w Citi Banku (a ta latwo dostac, wystarczy np. tankowac na BP Sprawdzone, przerobione. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ciuszki GAP 31.01.07, 21:15 I wysyłaja ci bezp. z Gap do Polski? Zamawiałaś może ostatnio? Jaki przelicznik zastosowali? Ile zapłaciłaś za przesyłkę? aga Odpowiedz Link Zgłoś
sea_shell Re: ciuszki GAP 31.01.07, 21:26 Nie bezposrednio, przez Polamer. Za przesylke place wg ich cennika. Sklep wysyla do agencji, a oni do mnie. Nie bylo problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ciuszki GAP 31.01.07, 21:30 Dzięki, myslałam, że przesyłają ci bezpośrednio... Przez Polamer wysyła mi przyjaciółka, więc przy tej formie zakupów pozostanę aga Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Re: ciuszki GAP 01.02.07, 00:38 napiszcie jakies szczegóły odnoście zamawiana przez Polamer. jak to sie odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: ciuszki GAP 01.02.07, 21:58 też jestem ciekawa jak załatwiacie te zakupy przez Polamer Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: ciuszki GAP 02.02.07, 17:46 ja tez jestem ciekawa... napisz jak to działa Odpowiedz Link Zgłoś
sea_shell Re: ciuszki GAP 02.02.07, 21:47 Piszcie z pytaniem o zakupy internetowe na adres mailorder@polamerusa.com - odpisza co i jak. W sklepie trzeba podac adres w USA do wysylki - podajemy swoje imie i nazwisko plus adres Polameru. Ten adres trzeba miec tez dopisany do karty w banku. Odpowiedz Link Zgłoś