alexsc 04.02.07, 13:53 od jakiego wieku tak praktycznie? czy warto zainwestować ? widziałam w necie te z butelką interaktywne i takie w chodziku. NIe wiem czy kupic? fajnie toto wyglada . Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: My Little Pony - interaktywny - Hasbro - ktoś 04.02.07, 14:35 Córka mojej kuzynki ma tego w chodziku Bawi się nim czesto,konik jest bardzo fajny,choć ja kupiłabym za tę cenę cos innego. Posiadaczka konika ma 7 lat-konika dostała pare miesięcy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: My Little Pony - interaktywny - Hasbro - ktoś 04.02.07, 18:01 U nas ta zabawka się nie sprawdziła. Córka (prawie 4 lata) była w Pony zakochana. Teraz konik stoi i się kurzy. Też myślę że za te cenę można kupić fajniejszą zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: My Little Pony - interaktywny - Hasbro - ktoś 05.02.07, 10:24 Ciężko powiedzieć...jak zawsze- ile dzieci, tyle reakcji na tę samą (czy podobną zabawkę , heh Moja córa miała całe stado małych pony, no i duży też musiał być, ofkorz Zatem dostała, wprawdzie takiego 'prostszego', ale radość była wielka, może nie nadzwyczaj długotrwałą, ale czegóż się w końcu można spodziewać? To już nie te czasy, że dzieci fikają koziołki z radości na widok lali Barbie czy tam konika Pony ;P Pozdrawiam- są gorsze zabawki, z całą pewnością Odpowiedz Link Zgłoś