Dodaj do ulubionych

Jaki kojec??

22.04.03, 23:39
nie jestem zdecydowana, a mysle o kojcu/łóżeczku, podobają mi się dwa Graco i
Chicco - oba w podobnej cenie ok. 350 zł, może wiecie, który lepszy
Obserwuj wątek
    • basis1 Re: Jaki kojec?? 23.04.03, 12:10
      z gory radze kupic taki z uciekaczem (bok rozpinany) maja je hauk l' rosi, bebe
      confort chyba brevi , avanti, arti
      uciekacz to fajna sprawa dla rocznego dziecka znosi sobie tam zabawki sam sie
      bawi wchodzi i wychodzi mozesz oczywiscie zablokowac wyjscie ja jutro kupuje
      bebe confort jest bardzo drogi ale bede go uzywala jako rradycyjne lozeczko
      moja mala ma rok i spi bardzo niespokojnie wali glowa o szczeble i rozeznalam
      sie sa najlepsze stabilne lekkie pozadne jak kupic cos to lepiej nie polskie
      chicco wiem ze szybko zaczynaja skrzypiec i sie kolysac a grako nie maja wersi
      uciekacza
      zastanow sie
      • zosiazuzia Re: Jaki kojec?? 23.04.03, 22:27
        dziekuje za pomoc, tez myslalam o bebe confort, ale nie wiem ile on kosztuje,
        z tym uciekaczem to świetna sprawa, nasza mala wciaż ściąga ochraniacz i też
        wali głową w szczebelki (huk w nocy straszny, a i nerwy wielkie czy dzidzi nic
        sie nie stalo) moze takie łóżeczko to jest rozwiązanie,

ciekawa jestem tylko czy materacyk jest twardy i wygodny, czy też trzeba
        jeszcze położyć drugi,

jak juz kupisz, to napisz jak sie sprawdza, ja chyba zaczne zbierac pieniązki wink

jeszcze raz dziekuje
        pozdrawiam
        • iffona Re: Jaki kojec?? 26.04.03, 22:39
          witaj,

ja mam graco contour 120, bez wyjścia "awaryjnego", celowo na to się
          zdecydowałam, bo łóżeczko turystyczne miało mi pomóc w usypianiu małego w
          łóżeczku oraz jego całonocne w nim spanie, stąd świadomie zrezygnowalam z
          otwieranego boku.

moge ci powiedzieć , że ten materacyk jest bardzo sztywny, jednak ja nakładam
          na niego materacyk ze zwykłego łóżeczka (dlatego też zdecydowałam sie na
          wymiary 120/60 a nie jak niektóre kojce 70/100), ten egzemplarz, który
          posiadam, jest bardzo prosty w składaniu, zajmuje mało miejsca, można zapakować
          w poręczną torbę, a fakt, że posiada kółeczka pozwala też wygodnie torbe
          transportować, ja np. pokonałam w taki sposób drogę od sklepu do domku. mój
          kosztował 389, kojce bebe confort z otwieranym bokiem to wydatek rzędu 600
          złociszy, marne szanse na odkupienie uzywanego, jest straszny popyt, sama
          próbowałam

pozdrawiam i zyczę dobrego wyboru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka