zosiazuzia 22.04.03, 23:39 nie jestem zdecydowana, a mysle o kojcu/łóżeczku, podobają mi się dwa Graco i Chicco - oba w podobnej cenie ok. 350 zł, może wiecie, który lepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basis1 Re: Jaki kojec?? 23.04.03, 12:10 z gory radze kupic taki z uciekaczem (bok rozpinany) maja je hauk l' rosi, bebe confort chyba brevi , avanti, arti uciekacz to fajna sprawa dla rocznego dziecka znosi sobie tam zabawki sam sie bawi wchodzi i wychodzi mozesz oczywiscie zablokowac wyjscie ja jutro kupuje bebe confort jest bardzo drogi ale bede go uzywala jako rradycyjne lozeczko moja mala ma rok i spi bardzo niespokojnie wali glowa o szczeble i rozeznalam sie sa najlepsze stabilne lekkie pozadne jak kupic cos to lepiej nie polskie chicco wiem ze szybko zaczynaja skrzypiec i sie kolysac a grako nie maja wersi uciekacza zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
zosiazuzia Re: Jaki kojec?? 23.04.03, 22:27 dziekuje za pomoc, tez myslalam o bebe confort, ale nie wiem ile on kosztuje, z tym uciekaczem to świetna sprawa, nasza mala wciaż ściąga ochraniacz i też wali głową w szczebelki (huk w nocy straszny, a i nerwy wielkie czy dzidzi nic sie nie stalo) moze takie łóżeczko to jest rozwiązanie, ciekawa jestem tylko czy materacyk jest twardy i wygodny, czy też trzeba jeszcze położyć drugi, jak juz kupisz, to napisz jak sie sprawdza, ja chyba zaczne zbierac pieniązki jeszcze raz dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iffona Re: Jaki kojec?? 26.04.03, 22:39 witaj, ja mam graco contour 120, bez wyjścia "awaryjnego", celowo na to się zdecydowałam, bo łóżeczko turystyczne miało mi pomóc w usypianiu małego w łóżeczku oraz jego całonocne w nim spanie, stąd świadomie zrezygnowalam z otwieranego boku. moge ci powiedzieć , że ten materacyk jest bardzo sztywny, jednak ja nakładam na niego materacyk ze zwykłego łóżeczka (dlatego też zdecydowałam sie na wymiary 120/60 a nie jak niektóre kojce 70/100), ten egzemplarz, który posiadam, jest bardzo prosty w składaniu, zajmuje mało miejsca, można zapakować w poręczną torbę, a fakt, że posiada kółeczka pozwala też wygodnie torbe transportować, ja np. pokonałam w taki sposób drogę od sklepu do domku. mój kosztował 389, kojce bebe confort z otwieranym bokiem to wydatek rzędu 600 złociszy, marne szanse na odkupienie uzywanego, jest straszny popyt, sama próbowałam pozdrawiam i zyczę dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś