oleg07 17.02.07, 18:07 Jestem zainteresowana zakupem wózka spacerowego firmy BEBECAR - co o nim sądzicie? Proszę o radę !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dador1 Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:42 My używamy bebecar m-city, najpierw gondoli a teraz spacerówki, mały ma teraz 11 msc i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam Dorota - Odpowiedz Link Zgłoś
dziubens Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:47 ja mam 3kołowy racer city na pompowanych kołach (na razie używamy gondoli) i też jestem bardzo zadowolona. lekko się prowadzi. poza tym bebecar ma bardzo szeroką gamę kolorystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
mikuna Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:47 A dokładnie o jaki model Bebecara chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: wózek bebecar 18.02.07, 19:24 uzywałam trackera, byłam bardzo zadowolona, duzy, wygodny dla dziecka, łatwy w prowadzeniu, ale cięzki. mam też spacerówkę, ale zamieniłam ją juz na lepszego moim zdaniem Maclarena. dla 2 dziecka też bede uzywać bebecar - ale tylko głeboki, bo to naprawde swietny wózek, chociaż nie taki modny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka555 Re: wózek bebecar 18.02.07, 19:56 Mam trackera i jest suuper! Bardzo wygodny dla córci i dla mnie (wielkie i skrętne koła. jeśli nie musisz dźwigać, to śmiało kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: wózek bebecar 18.02.07, 20:39 Ja mam bebecara raider at, ale na małych kołach (przednie są skrętne) i uważam go za najlepszy wózek na świecie, mój synek jeździ w nim od urodzenia, ponieważ oparcie rozkłada się na płasko, a urodził się w kwietniu więc niepotrzebna nam była gondola. Wózek lekko i miękko się prowadzi, ma świetną amortyzację itd, dziecku w nim wygodnie, z czystym sumieniem mogę go polecić. Ja planuję swój sprzedać w najbliższym czasie, bo synio waży już ponad 11 kilo i zaczyna nam być ciężko zwłaszcza z dźwiganiem po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikuna Re: wózek bebecar 19.02.07, 12:33 Ja mam Raider At+ na dużych, pompowanych kołach i niestety muszę stwierdzić, że nie był wart swojej ceny. Służy teraz już naszemu drugiemu dziecku i niestety ostatnio pojawiły się problemy ze składaniem wózka. Gdy przyglądam się wózkom innych mam, to najlepsza wydaje mi się emmaljunga i chyba, gdybym teraz miała kupować wózek, to właśnie na tą firmę bym się zdecydowała. Odpowiedz Link Zgłoś
inula4 Re: wózek bebecar 23.02.07, 13:22 Mam bebecar tracker wcześniej dla pierwszego dziecka miałam na początku graco ale nie ma porównania.Teraz mając wielu znajomych z dziecmi i różnymi wózkami mam porównanie.Tracker jest najlepszy jeśli chcesz naprawdę chodzić z dzieckiem na spacery a nie tylko po chodniku. Bylismy z nim min.nad morzem ii sprawdza sie w kazdym terenie a najważniejsze jest bardzo wygodny dla dziecka mogłabym pisac i pisac.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: wózek bebecar 23.02.07, 13:42 Ja mam Raider AT na dużych kołach i jestem zadowolona. Ciężki, ale wygodny duży wózek, wszędzie nim można wjechać. Właśnie mam zamiar go sprzedać, więc jeśli jesteś zainteresowana pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: wózek bebecar 23.02.07, 14:34 Mam Bebecara Tracera bardzo dobrze mi słuzy Odpowiedz Link Zgłoś