Dodaj do ulubionych

wózek bebecar

17.02.07, 18:07
Jestem zainteresowana zakupem wózka spacerowego firmy BEBECAR - co o nim
sądzicie? Proszę o radę !!!
Obserwuj wątek
    • dador1 Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:42
      My używamy bebecar m-city, najpierw gondoli a teraz spacerówki, mały ma teraz 11
      msc i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Pozdrawiam
      Dorota
      -
    • dziubens Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:47
      ja mam 3kołowy racer city na pompowanych kołach (na razie używamy gondoli) i
      też jestem bardzo zadowolona. lekko się prowadzi. poza tym bebecar ma bardzo
      szeroką gamę kolorystyczną
    • mikuna Re: wózek bebecar 17.02.07, 22:47
      A dokładnie o jaki model Bebecara chodzi?
      • znaniec1 Re: wózek bebecar 18.02.07, 19:24
        uzywałam trackera, byłam bardzo zadowolona, duzy, wygodny dla dziecka, łatwy w
        prowadzeniu, ale cięzki. mam też spacerówkę, ale zamieniłam ją juz na lepszego
        moim zdaniem Maclarena.
        dla 2 dziecka też bede uzywać bebecar - ale tylko głeboki, bo to naprawde
        swietny wózek, chociaż nie taki modny.
    • mamulka555 Re: wózek bebecar 18.02.07, 19:56
      Mam trackera i jest suuper! Bardzo wygodny dla córci i dla mnie (wielkie i
      skrętne koła. jeśli nie musisz dźwigać, to śmiało kupuj!
      • mlemaniak Re: wózek bebecar 18.02.07, 20:39
        Ja mam bebecara raider at, ale na małych kołach (przednie są skrętne) i uważam
        go za najlepszy wózek na świecie, mój synek jeździ w nim od urodzenia, ponieważ
        oparcie rozkłada się na płasko, a urodził się w kwietniu więc niepotrzebna nam
        była gondola. Wózek lekko i miękko się prowadzi, ma świetną amortyzację itd,
        dziecku w nim wygodnie, z czystym sumieniem mogę go polecić.
        Ja planuję swój sprzedać w najbliższym czasie, bo synio waży już ponad 11 kilo i
        zaczyna nam być ciężko zwłaszcza z dźwiganiem po schodach.
    • mikuna Re: wózek bebecar 19.02.07, 12:33
      Ja mam Raider At+ na dużych, pompowanych kołach i niestety muszę stwierdzić, że
      nie był wart swojej ceny. Służy teraz już naszemu drugiemu dziecku i niestety
      ostatnio pojawiły się problemy ze składaniem wózka. Gdy przyglądam się wózkom
      innych mam, to najlepsza wydaje mi się emmaljunga i chyba, gdybym teraz miała
      kupować wózek, to właśnie na tą firmę bym się zdecydowała.
      • inula4 Re: wózek bebecar 23.02.07, 13:22
        Mam bebecar tracker wcześniej dla pierwszego dziecka miałam na początku graco
        ale nie ma porównania.Teraz mając wielu znajomych z dziecmi i różnymi wózkami
        mam porównanie.Tracker jest najlepszy jeśli chcesz naprawdę chodzić z
        dzieckiem na spacery a nie tylko po chodniku. Bylismy z nim min.nad morzem ii
        sprawdza sie w kazdym terenie a najważniejsze jest bardzo wygodny dla dziecka
        mogłabym pisac i pisac.polecam
        • romarzena Re: wózek bebecar 23.02.07, 13:42
          Ja mam Raider AT na dużych kołach i jestem zadowolona. Ciężki, ale wygodny duży
          wózek, wszędzie nim można wjechać. Właśnie mam zamiar go sprzedać, więc jeśli
          jesteś zainteresowana pisz na priv.
    • lodziazero Re: wózek bebecar 23.02.07, 14:34
      Mam Bebecara Tracera
      bardzo dobrze mi słuzysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka