mopek1 21.02.07, 09:44 Właśnie przeczytałam wszystko w wyszukiwarce, ale mało jest opinii o tej lali. Zastanawiam się, czy wybrac tę, czy rock a bay? Proszę o wady i zalety "użytkowników" gadułki (O tej drugiej wiem juz wystarczająco duzo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia0422 Re: CHOU CHOU Gadułka 21.02.07, 11:07 moja kolezanka kupila te gadulke a szwagierka ma te rock a bay i zdecydowanie polecam rock a bay-jest o niebo lepsza, wogole wydaje mi sie lepiej wykonana. w pryszlosci zamierzam tez ku[ic wlasnie te dla mojej 2,5 letniej dziewczynki pozdr.k. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: CHOU CHOU Gadułka 21.02.07, 19:22 Jesteśmy posiadaczkami obydwóch tych lal i zdecydowanie polecam Rock-a-bye. Jest dużo solidniej wykonana - w gadułce masz wrażenie że rączki zaraz odpadną. Poza tym Gadułka tylko "gada" tzn nie wydaje innych dzwięków charakterystycznych dla niemowlaka natomiast rock-a-bye ma ich "pełen asortyment" :o) Moja córcia gadułką bawiła sie doslownie dwa razy od gwiazdki, rock-a-bye jest dużo częściej w użyciu choć i tak króluje niefunkcyjna, mniejsza od chou chou Anabell :o) Odpowiedz Link Zgłoś