laleczkamajeczka 09.11.12, 09:52 Szukam lalki bobasa dla 2 latki , zastanawiam się nad lalką ZAPF CHOU CHOU ROCK A BYE MODEL 2012 . Jakie lalki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Lalka dla dwulatki 09.11.12, 10:21 Również przyglądam się tej lalce, kupiłam kołyskę i krzesełko do karmienia i przydałby się"wkład". Co prawda kupiłam Baby Stellę www.lalalu.pl/p,1686,mieciutka-lalka---bobas-baby-stella---chlopczyk-w-spioszkach.html ale chciałabym też coś płaczącego . Poszukam jej w jakimś markecie zeby obejrzec bo wydaje mi się za duża dla 90 cm dziewczynki no i warto zobaczyć czy mała nie wystraszy się płaczu. Starsza córka miała kiedys chou-chou i jakosć była bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: Lalka dla dwulatki 10.11.12, 21:14 niestety znalazłam taką opinie Niedawno zakupiłam lalkę,jednakże jestem nią trochę.zawiedziona. Niestety, wersja z 2012 roku nie ma rączek i nóżek ruchomych. Dyndają smutno i wykoślawiają się w różne strony. Jak widać producent coraz bardziej oszczędza na jakości. Ubranko cieniutkie i byle jakie. Lalka nie zamyka do końca oczu. Wygląda tak, jakby miała przymknięte. Ale nie jest aż tak źle, ponieważ moja ponad dwuletnia córeczka jest zachwycona. Lalka ma ładną buźkę i wydaje przyjemne dźwięki. Nie są denerwujące ale dość przyjemne dla ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Lalka dla dwulatki 11.11.12, 01:31 "Niestety, wersja z 2012 roku nie ma rączek i nóżek ruchomych. Dyndają smutno i wykoślawiają s > ię w różne strony."Jesli chodzi o lalke ROCK CHOU CHOU to nigdy nie miala ruchomych raczek i nozek.Mam ta stara wersje i nozki i raczki dyndaja bo brzuch jest z materialu.Lalka nie jest cala plastikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka ktosco 11.11.12, 10:15 Myślałam że osoba która to napisała widziała wcześniejszą wersję. Polecasz tą lalkę dla dwulatki? Odpowiedz Link Zgłoś