Dodaj do ulubionych

monitor oddechu

23.02.07, 18:34
przeczytalam ze najlepszy to ANGELCARE ?? szukam takiego z niania .Czy on dziala podwojnie jako niania i takze jako monitor oddechu ,bo pisalo ze jakos trzeba przelanczac ?? Zalezy mi na monitorze oddechu ,ale rowniez chce miec nianie z najwiekszym zasiegiem i najlepiej jakby mial tez kamerke .Mam naprawde ogromny dom i nie chce zeby zasieg siadal
Obserwuj wątek
    • flinstonek Re: monitor oddechu 23.02.07, 18:54
      hej, mam taki monitor oddechu z nianią. bez kamery (?). od samego początku z
      niego korzystam. masz trzy opcje - 1)włączona sama niania (słyszysz dziecko), 2)
      niania + monitor oddechu (słyszysz dziecko i oddech (ruch) jest monitorowany) i
      trzecia opcja, z której nie korzystam, bo drażni mnie każde "bipp". do teraz
      nie wiem na czym polega. na poczatku mialam problem bo źle ułożyłam płytki pod
      materacem i włączał sie alarm (stawia na nogi) - pamietaj, płytki muszą byc
      dokładnie tam gdzie leży dziecko ... zasięg ? mieszkam na pierwszym pietrze -
      monitor działał nawet z trzeciego. dalej nie sprawdzałam, ale bardzo sobie
      chwale to urządzenie. korzystam tez z nocnej lampki. wskaźnik temperatury,
      niestety, mija sie z prawdą ... jak widać nie wszystko jest idealne. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka