madzias3 25.04.03, 23:05 Czy możecie mi powiedzieć co sądzicie o tym wózku? Zastanawiamy się nad jego kupnem, ale najpierw chciałabym usłyszeć opinie na temat jego funkcjonalności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssosna Re: Chicco Tech 4WD- ja też jestem ciekawa opinii 26.04.03, 19:08 Ja jestem lipcoweczką i też zastanawiam sie nad zakupem tego wózka. Wiem że ta kolekcja weszła w kwietniu, ale może któraś z was juz go używa? Zdaję sobie sprawę że jest ciężki,ale ja mieszkam w bloku z windą i podjazdami , za to na osiedlu podwarszawskim z fatalnymi drogami. Chcialabym żeby przydał się przy drugim dziecku. Liczy się dla mnie przede wszystkim wytrzymałosć i "długowieczność" wozka.Polskie wózki są o wiele tansze ale kilka opinii na ich temat skutecznie mnie odstraszyły.Oczywiście wiem od was że najlepsze są bebecary, czy bebe conforty,itp. ale dla mnie wydatek 1100 zł na Chiccco jest jeszcze do przyjęcia(spacerówka i gondola). Pozdrawiam i liczę na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Chicco Tech 4WD- ja też jestem ciekawa opinii 27.04.03, 11:01 CZEŚĆ , MY używamy tego wózka od miesiąca.Zwariowałam jak go zobaczyłam.Polowałam na fajny Brązowy wózek(bo na punkcie tego koloru mam hopla).Owszem jest cięzki.Ja mieszkam na 2 piętrze ,bez windy ,wąska klatka.najpierw złożony stelaż znoszę na dół ,biegnę po Miśka i znoszę go w gondolce.Nie jest lekko ale ja jestem zadowolona.Jeżdzi po wertepach bez problemu .Ostatnio pokonywał nawet schody3-4 stopniowe.W razie pytań pisz na priva pysia_mariola@poczta.onet.pl pozdrawiam,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzias3 Re: Chicco Tech 4WD- ja też jestem ciekawa opinii 28.04.03, 15:18 Dzieki za opinie. Wlasnie wczoraj bylismy w chicco i przymierzalismy Majke do wózka - super.Siedziala jak ksiezniczka. Jak narazie jestem pod wrazeniem i mam nadzieje ze sie nie rozczaruje. Sorki za pisownie ale cos sie z klawiatura stalo - pewnie cosik namieszalam) Odpowiedz Link Zgłoś