zuzka2004 07.03.07, 08:03 Tak jak w temacie sama nie wiem czy ma byc to narożnik czy sofy 2+3. Cos w tym stylu. coś nowoczesnego . Będę wdzięczna za każde info i linki. Co polecacie z własnego może doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ib_13 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 08:45 wpisz w google słowo matrix, tam znajdziesz piękne zestawy wypoczynkowe, ja wybieram układ 2+3 jest wygodniejszy i bardziej ustawny niż taka zawalidroga narożnik Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 09:19 Nie mam super dużego pokoju, a zdecydowałam się na wersję 2+3, fajniej wygląda i łatwiej przemeblować. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 09:20 A jakie? Musisz się chyba przejść po sklepach, nie wyobrażam sobie kupna bez wcześniejszego sprawdzenia (czyli posiedzenia na kanapach) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 13:03 I zależy za ile. Polecam Natuzzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 16:11 Ja osobiscie zamierzam wkrotce kupic naroznik z tej firmy www.mebelplast.com.pl. znajomi kupowali dwie sofki i sa bardzo zadowoleni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 07.03.07, 16:14 I jeszcze jedno: z tego co wiem to w/w firma posiada tzw. meble modulowe czyli mozesz dowolnie je zestawiac. a przy duzej powiezchni zalonu, a ja osobiscie taka mam, uwazam ze nowoczesny!! naroznik lepiej sie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
meg24 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 08.03.07, 08:00 Witam, ja równiez polecam Mebelplast! Od ponad roku jestesmy uzytkownikami zestawu Ozon 2+3 i jest naprawde suuper. Zero przetarc, pekniec, wyglada idealnie i wsyzscy sa zachwyceni (my mamy naturalną skore). Firma solidna i naprawde godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4444 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 08.03.07, 00:23 zobacz na : www.mti-furninova.pl/mti-source/mti-pl/index.php? strona=oferta ja właśnie się zastanawiam nad którymś z modeli Odpowiedz Link Zgłoś
bursz a ikea??? 09.03.07, 17:45 Witam, ciesz sie ze natrafiłam na ten wątek i.... myślłam ostatecznie o ikei, bo ... taniej (myslimy wydać max. 5000zł), mam dużą powierzchnie,tez myslalam o rogówce,ale jednak, konsultujac ze znajomymi tez mysle ze mniejsze czesci łatwiej przestawić, taka duza tez doszlam do wniosku ze zawalidroga, ale .... niewiem. W ikei wiekszosc ma zdejmowane pokrycie, przy dziecku, psie to jest praktyczne, a takie ma być, nie na pokaz, no i jedna część rozkładana. Podawajcie ceny jesli to mozliwe. Podciągam watek, dziękuje,jola Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a ikea??? 10.03.07, 22:02 Inne firmy też już mają zdejmowane pokrycia. My niedawno kupiliśmy Mebelplast. Jechaliśmy kupic sofę w IKEi, właśnie ze względu na zdejmowane pokrycie, ale namówiłam męża, żeby zajrzeć do pobliskiego centrum meblowego (Targówek w Warszawie) i spodobała nam sie sofa Mebelplast. Trochę droższa od IKe-owskiej, ale bardzo ładna. My zamówiliśmy dodatkowe pokrycie na poduchy siedziska, czyli te miejsca, które przy dzieciach są najbardziej narażone na brudzenie - juz sie przydało to rozwiązanie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 10.03.07, 13:02 to jest niezłe www.meble.pl/galeria_kf.php?idproduc=1423&idp=2881&kid=60 Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 10.03.07, 13:07 tylko nie ikea! to tandeta, ktora rozwali Ci sie po kilku miesiacach! Iker jest piekny, ale drogi tanszy - wajnert i tez zdarzaja sie ciekawe projekty (i na pewno solidniejszy niz ikea) Odpowiedz Link Zgłoś
aniax7 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 12.03.07, 10:50 Od ssześciu lat mam sofę i fotele z IKEA i są SUPER Zatem tekst, ze tandeta i rozwali się po kilku miesiącach jest delikatnie mówiąc dziwnyKilku znajomych także ma sofy z IKEA i nic się z nimi nie dziejePozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 12.03.07, 22:45 to gratuluję moi dwaj znajomi mieli ikeowskie sofy. Jedna sie zlamala (!), druga rozeszla sie na szwach. Sąsiadka tez kupila ikea. Po miesiacu plula sobie w brode: sofa sie rozleciala! Ja tez mam fotele. Dla mnie sa ok, ale jak przychodza np. rodzice, to drze, kiedy siada na nim ojciec. Fotel ugina sie niemilosiernie, jakby za chwile mial sie zlamac... Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 13.03.07, 12:46 www.arismebel.pl/ Mam 2 i 2,5 z funkcja spania z serii Oxford. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: Szukam mebli wypoczynkowych do salonu 13.03.07, 21:30 Witam, dziękuję Wam z sugestie i proszę o jeszcze)) Dzięki Wam chyba zrezygnije z ikei, choc nie byłam przekonana wcsale do niej i nabrałam do ich wyrobów większego dystansu. Myśle, ze to jest tak, że niektóre wyroby sa dobre, inne gorsze.Rozmawiałam z dystrybutorem szynake i powiedzial mi ze wiele dobrych producentów ma stałe kontrakty z ikeą, to im zapewnia stały, duży zbyt, moga sobie pozwolić na niższe ceny, marże. Kuplilismy stół i krzesła w ikei i porównując cene do jakości, ikea wypadła swietnie. Spodobał nam sie zestaw mebelplast, np. ten na wejsciu,fajne, nowe rozwiązanie,moze byc jeden długi i moze być rogówka z ławą,super)) Strona janki meble.pl jest super))dzięki, pozdrawiam i piszcie (z cenami), jola Odpowiedz Link Zgłoś