neptunka 08.03.07, 12:14 Jak sprawdza się taki stolik? czy jesteście z niego (a szczególnie dzieci ) zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonder Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 12:45 U mnie sprawdza się rewelacyjnie Mały ma teraz 14 miesięcy i bawi się tym od ok. pół roku. Najbardziej przypadło mu do gustu pianinko, świetne melodyjki i można odpinać od stolika. Z drugiej strony (tej do klocków) korzystamy na razie rzadko, bo układanie ich jeszcze go nie interesuje. Ogólnie, kolorystyka i jakość naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 13:03 Baaardzo polecam! Córka dostała, jak miała 10 miesięcy, teraz ma 19 i dalej stoliczkiem bawi sie codziennie - włącza melodyjki na pianinku i tańczy, sama albo trzyma za łapki misia, żeby też sobie potańczył. Pianinko jest rewelacyjne, bardzo przyjemne melodyjki, dwa stopnie głośności, ale pozostałe funkcje tez fajne, córcia co parę dni obchodzi stoliczek dookoła i sprawdza, czy wszystko dobrze działa . Nawet nie myślałam, że tak długo będzie ją bawił. Jeden z naszych bardziej udanych zakupów zabawkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 13:08 U nas się nie sprzwdził. Stoi odłogiem. Lepiej sprawdziło się zwykłe pianinko zróżnymi funkcjami, któte posłuży jeszcze długo Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 14:14 Pianinko w stoliku Chicco też ma przecież różne funkcje, np. naciskając kwiatka sprawiamy, że ta sama melodyjka jest grana przez różne instrumenty, a ustawiając odpowiednio strony ksiażeczki nad klawiaturą powodujemy, że klawisze grają tylko pojedyńcze dżwięki (można wtedy grać własne "kompozycje") lub klawisze podświetlają się w kolejności, jak należy je naciskać, aby samemu odegrać melodyjkę. Pianinko można też odpiąć od stolika i zabrać ze sobą jako indywidualną zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 20:33 u nas jest ok. mały zainteresowany, a w szczególności pianinkiem. nic jednak nie jest w stanie przebić garnuszka fishera. potrafi siedzieć nad nim i dwie godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 22:03 My mamy starszy model, ze zwierzątkami, i tez bardzo sie sprawdza. Miałam go juz odłożony dla najmlodszej córci, ale starsze sobie przypomniały, wyciągnęły i bawią się radośnie Bardzo dobra jakość, nic sie nie popsuło, nie zniszczyło, a stoliczek używany intensywnie już przez dwójkę dzieci. aga Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 09:27 mam nadzieję, że ten stolik jest naprawdę wytrzymały, bo syn go po prostu wczoraj przez pół godziny prawie roztarł w pył Odpowiedz Link Zgłoś