Dodaj do ulubionych

Stolik edukacyjny CHICCO

08.03.07, 12:14
Jak sprawdza się taki stolik? czy jesteście z niego (a szczególnie dzieci smile)
zadowolone?
Obserwuj wątek
    • wonder Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 12:45
      U mnie sprawdza się rewelacyjniesmile Mały ma teraz 14 miesięcy i bawi się tym od
      ok. pół roku. Najbardziej przypadło mu do gustu pianinko, świetne melodyjki i
      można odpinać od stolika. Z drugiej strony (tej do klocków) korzystamy na razie
      rzadko, bo układanie ich jeszcze go nie interesuje. Ogólnie, kolorystyka i
      jakość naprawdę super.
    • bluestarfish Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 13:03
      Baaardzo polecam! Córka dostała, jak miała 10 miesięcy, teraz ma 19 i dalej
      stoliczkiem bawi sie codziennie - włącza melodyjki na pianinku i tańczy, sama
      albo trzyma za łapki misia, żeby też sobie potańczył. Pianinko jest
      rewelacyjne, bardzo przyjemne melodyjki, dwa stopnie głośności, ale pozostałe
      funkcje tez fajne, córcia co parę dni obchodzi stoliczek dookoła i sprawdza,
      czy wszystko dobrze działa smile. Nawet nie myślałam, że tak długo będzie ją
      bawił. Jeden z naszych bardziej udanych zakupów zabawkowych.
    • kontra24 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 13:08
      U nas się nie sprzwdził. Stoi odłogiem. Lepiej sprawdziło się zwykłe pianinko
      zróżnymi funkcjami, któte posłuży jeszcze długo
      • bluestarfish Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 14:14
        Pianinko w stoliku Chicco też ma przecież różne funkcje, np. naciskając kwiatka
        sprawiamy, że ta sama melodyjka jest grana przez różne instrumenty, a
        ustawiając odpowiednio strony ksiażeczki nad klawiaturą powodujemy, że klawisze
        grają tylko pojedyńcze dżwięki (można wtedy grać własne "kompozycje") lub
        klawisze podświetlają się w kolejności, jak należy je naciskać, aby samemu
        odegrać melodyjkę. Pianinko można też odpiąć od stolika i zabrać ze sobą jako
        indywidualną zabawkę.
    • alojw Polecam 08.03.07, 14:21
    • katka761 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 20:33
      u nas jest ok. mały zainteresowany, a w szczególności pianinkiem.
      nic jednak nie jest w stanie przebić garnuszka fishera. potrafi siedzieć nad
      nim i dwie godziny.
    • agni71 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 22:03
      My mamy starszy model, ze zwierzątkami, i tez bardzo sie sprawdza. Miałam go
      juz odłożony dla najmlodszej córci, ale starsze sobie przypomniały, wyciągnęły
      i bawią się radośnie smile Bardzo dobra jakość, nic sie nie popsuło, nie
      zniszczyło, a stoliczek używany intensywnie już przez dwójkę dzieci.

aga
    • neptunka Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 09:27
      mam nadzieję, że ten stolik jest naprawdę wytrzymały, bo syn go po prostu
      wczoraj przez pół godziny prawie roztarł w pył smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka