Dodaj do ulubionych

Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids - 30%

17.03.07, 20:32
W piątkowym wydaniu NTO jest kupon uprawniający do 30% zniżki na najnowszą
kolekcję wiosna-lato do sklepu reKids Reserved przy Krakowskiej. Kupon ważny
od 16 marca do końca miesiąca.
Zamierzam jutro skorzystać smile))
Obserwuj wątek
    • agula12 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 17.03.07, 23:49
      Kurcze felek nic o tym nie wiedziałam ,a ostatnio często u nich robię zakupy dla moich chłopaków . a i tak dzięki za info Pia- Aga
      • drzazga69 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 18.03.07, 07:40
        W gdańsku też znalazłam w jkakiejś gazecie więc mają jakąś masową akcję
        • monix123 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 18.03.07, 08:18
          www.rekids.pl/rodzice/promocja.html
    • pia_ Wenice Fashion Kids 18.03.07, 13:33
      Na ulicy Książąt Opolskich 24/1 a otworzyli sklep Wenice Kids Fashion. Bardzo
      fajne rzeczy, kupowałam je do tej pory w Kołobrzegu, ale teraz mam bliżej smile
      • agula12 Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 13:48
        Kurcze Pia jesteś niesamowita smile Mieszkam w Opolu , na Książąt bywam często w moim ulubionym sklepie Fixoni , a tego o którym piszesz nawet nie zauważyłam , dzieki po raz drugi za info Aga
        • pia_ Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 14:30
          Sklep otworzyli chyba w zeszłym tygodniu, ja jeszcze tam nie byłam, ale siostra
          kupiła dwie bluzeczki dla mojej małej. No i była ulotka. Za tydzień przyjadę na
          kilka dni do Opola, to wszystko sprawdzę sama smile.
          Napiszcie mi dziewczyny, czy w Opolu są jakieś sale zabaw dla dzieci?
          • agula12 Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 18:18
            Z tego co ja się orientuję , to jest tylko Bajlandia na ul. Poświatowskiej (boczna , mała uliczka obok Ronda). Moje chłopaki po wizycie tam byli zachwyceni dużą ilością aut i pojazdów. Jest tez basen z piłkami , trampolina i zamek do skakania . Nie jakaś tam rewelacja , ale warto zajrzeć. Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka