pia_ 17.03.07, 20:32 W piątkowym wydaniu NTO jest kupon uprawniający do 30% zniżki na najnowszą kolekcję wiosna-lato do sklepu reKids Reserved przy Krakowskiej. Kupon ważny od 16 marca do końca miesiąca. Zamierzam jutro skorzystać )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula12 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 17.03.07, 23:49 Kurcze felek nic o tym nie wiedziałam ,a ostatnio często u nich robię zakupy dla moich chłopaków . a i tak dzięki za info Pia- Aga Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 18.03.07, 07:40 W gdańsku też znalazłam w jkakiejś gazecie więc mają jakąś masową akcję Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Do Opolanek - kupon rabatowy z NTO do reKids 18.03.07, 08:18 www.rekids.pl/rodzice/promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Wenice Fashion Kids 18.03.07, 13:33 Na ulicy Książąt Opolskich 24/1 a otworzyli sklep Wenice Kids Fashion. Bardzo fajne rzeczy, kupowałam je do tej pory w Kołobrzegu, ale teraz mam bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 13:48 Kurcze Pia jesteś niesamowita Mieszkam w Opolu , na Książąt bywam często w moim ulubionym sklepie Fixoni , a tego o którym piszesz nawet nie zauważyłam , dzieki po raz drugi za info Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 14:30 Sklep otworzyli chyba w zeszłym tygodniu, ja jeszcze tam nie byłam, ale siostra kupiła dwie bluzeczki dla mojej małej. No i była ulotka. Za tydzień przyjadę na kilka dni do Opola, to wszystko sprawdzę sama . Napiszcie mi dziewczyny, czy w Opolu są jakieś sale zabaw dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
agula12 Re: Wenice Fashion Kids 18.03.07, 18:18 Z tego co ja się orientuję , to jest tylko Bajlandia na ul. Poświatowskiej (boczna , mała uliczka obok Ronda). Moje chłopaki po wizycie tam byli zachwyceni dużą ilością aut i pojazdów. Jest tez basen z piłkami , trampolina i zamek do skakania . Nie jakaś tam rewelacja , ale warto zajrzeć. Aga Odpowiedz Link Zgłoś