Dodaj do ulubionych

Nagroda dla Stuhra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:46
wreszcie ktoś mądry! Pierwszą moja reakcją był uśmiech i zadowolenie...
dlaczego? ponieważ uważam że jest go genialny film...po prostu dla
każdego...Ale czego innego mozna by sie spodziwać ? Stuhr jest wielki!
zarówno ten starszy jak i młody!dzięki panie że są jeszcze tacy normalni
ludzie jak oni... dzieki nim jeszcze chce się oglądać polskie filmy....
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwejk Re: Nagroda dla Stuhra IP: *.chello.pl 26.10.04, 18:47
      Film rzeczywiście bardzo dobry. Szkoda, że - mimo wszystko - smutno się kończy.
    • Gość: ewcia85 Re: Nagroda dla Stuhra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:51
      lepiej zeby sie konczyl tak jak tysiące innych filmow happy endem?? wlasnie to
      jest piekne.... ze nie jest tak jak zawsze... ze czasem potrafi nas jeszcze cos
      wtym zyciu zaskoczyc!
      • Gość: Szwejk Re: Nagroda dla Stuhra IP: *.chello.pl 26.10.04, 18:55
        Tak... chodzi mi o to, że nikt mu tak naprawdę nie podziękował... Wydaje mi
        się, że na to zasłużył. (ale może nie będę zdradzał szczegółów tym, którzy nie
        widzieli).
        • Gość: ewcia85 Re: Nagroda dla Stuhra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:59
          no dobra... niech obejrza i dopiero komentują.... dla mnie Stuhr nadal
          pozostaje Wielki.... a kto sie ze mną nie zgadza... to bedzie mial ze mna
          doczynienia...:-D
          • Gość: szwet Re: Nagroda dla Stuhra IP: *.bredband.comhem.se 26.10.04, 22:48
            oj tak, na szafot z takim.
            • Gość: Jarek Amerykanie i polskie filmy IP: *.anhmca.adelphia.net 27.10.04, 09:29
              Tylko prosze nie robic sobie nadziei ze o tym filmie gdziekolwiek poza sala
              kinowa w Denver sie mowi. Amerykanie traktuja gosci zza granicy jak pacjentow z
              chorobami zakaznymi ... no albo jak terrorystow.

filmguide.denverfilm.org/tixSYS/filmguide/title-schedule.php?Day=20&Month=&Year=2004&FilterVenue=ALL&Category=CONTE&Genre=ALL&Range=EG
              Jarek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka