linearka 21.03.07, 21:25 To będą nasze pierwsze i tak sobie wymarzyłam, że muszą być kolorowe i wesołe. Znacie jakieś fajne adresy sklepów (W-wa i okolice) lub adresy netowe??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 21:38 W każdym sklepie s obuwiem dziecięcym mają kaloszki. Dla maluszków są właśnie takie kolorowe z jakimiś wzorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 21:38 Na bazarku na ul. Wąwozowej 36 jest nowy sklep Shaffa Shoes - i są tam kolorowe kalosze Pozdr ola Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 21:40 A dla dzieci są wszędzie - Demaru każdym prawie sklepe a butami, w SMykach, w supermarketach - i generalnie ładne. Pozdr ola Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Olaj! 21.03.07, 21:43 Miałam też zakładać wątek do Ciebie! Miałaś kiedyś u siebie w sklepie kalosze dla mamy! Super były. Będziesz jeszcze takie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 22:17 np. w Reserved, ostatnio kupiłam śliczne, w różowe kwiatki i motylki,i z uszami do noszeniai były też parasolki bardzo do nich pasujące, w pastelowe kwiatki i ważki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu78 Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 22:22 Coccodrillo też ma w katalogu nowej kolekcji. Ale nie wiem czy sa dostępne w sklepach!!! www.coccodrillo.pl/?i=kat&id=38# Te mi sie bardzo podobają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu78 Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 22:24 Miałam na myśli zielone w kwiatuszki. Fajne wg mnie też są błękitne!!! Ale to kwestia gustu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 21.03.07, 22:27 super! Tylko z coccodrillo jets ten problem, że nie zawsze jest wszystko dostępne eksportują to czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 22.03.07, 10:01 Kaloszki są Deichmannie, Smyku, na hali w Auchan, w Reserved i w Coccodrillo (sklepu firmowe). Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 22.03.07, 10:50 Na allegro jest parę fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Kolorowe, fajne kaloszki......gdzie mogę kupi 22.03.07, 10:50 www.allegro.pl/search.php?string=kalosze&category=25952&country=1&order=pd Odpowiedz Link Zgłoś