elagie84 28.03.07, 09:17 Cześć Forumowiczki, Chciałabym się zająć sprzedarza ubranek dzieciecych na allegro. JAK to wyglada, od czego zaczac jak z wysylkami, zdjęciami i oplatami. i ogolnie czy to jest dobry sposob. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Allegro sprzedaż 28.03.07, 09:32 ssl.allegro.pl/country_pages/1/0/edukacja/jak_sprzedawac/ Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Allegro sprzedaż 28.03.07, 12:47 Ja ze swojego doświadczenia (sprzedawałam trochę rzeczy po małym)dodam, że teraz ze sprzedażą na allegro co raz gorzej. Wiąże się to niestety z opłatami Poczty Polskiej. Za każdy wystawiony produkt allegro pobiera niewielką opłatę, za produkt sprzedany- nieco już większą prowizję. Jeżeli chodzi o kwestię tecniczne to akurat banalnie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Allegro sprzedaż 28.03.07, 12:58 Sprzedaję na allegro ciuszki po moich dzieciach i z mojego doświadczenia napiszę, że jeżeli nie są to NEXT, GAP, czyli masz ciuszki np ze Smyka, albo z innych sklepów które funkcjonują od dawna w Polsce to nie traktuj tego jako zarobek. Konkurencja jest ogromna, bardzo dużo ciuszków z lumpeksów, kupujący mają w czym wybierać. Inna sprawa to dobre foto, super ważne. Technicznie jest to prosta sprawa. Koszty przesyłki pokrywa kupujący, ale opłaty dla Allegro wydają się początkowo nieduże ale niestety kiedy sprzedajesz po kilka razy wystawiając wcześniej, albo za niewielkie pieniądze, wychodzi sporo. a Odpowiedz Link Zgłoś