wera10 29.03.07, 11:43 Witam, widziałam kiedyś taki fotelik samochodowy dla niemowlaka,który można było zamontować do stelaża od wózka. To extra sprawa zwłaszcza kiedy jedzie się na zakupy do hipermarketu. Jaka firma robi takie cuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 11:46 Teraz już wiele firma robi takie cuda. Czasami jest potrzebny do tego adapter a czasami nie, można po protu założyć fotelik i jazda Odpowiedz Link Zgłoś
chewela Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 12:13 mutsy ja go mam z fotelikiem play. naprawde super. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anka2305 Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 12:15 a ja mam takie cudo firmy peg Perego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zozolica Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 14:00 ja też mam tali wózeczek - cudo firmy bebecar model vector. Wózeczek nie potrzebuje zadnych adpterów do mocowania fotelika, stelaż pasuje do gondoli, spacerówi i fotelika, a więc 3 w 1. Sprawdza sie doskonale. Mój synuś własnie wyrósł z fotelika i mam zamiar go spzedać, może któraś mama byłaby zainteresowana (cena sklepowa to około 700 zł) ja sprzedam taniej A w ogóle warto wejść na stronkę www.bebecar.pl i trochę poczytac o zaletach wózka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sysia_sysia1 Re: konkurs, do wygrania wozek 29.03.07, 12:44 czesc, moze to was zainteresuje. znalazlam informacje o konkursie w ktorym mozna wygrac wozek firmy x-lander. to podobno dosyc solidne wozki. podaje strone konkursowa konkurs.kindi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anmod Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 14:09 Czesc ja mam polski Deltim Premier i do tego fotelik Grillo. Jestem z niego zadowolona, choc i wady ma (niby skretne kolka ktore zdają się żyć własnym życiem, chodze wiec na zablokowanych do jazdy na wprost - nie jest tak źle). Zalety to możliwośc kombinowania - budka pasuje i do gondoli i do spacerówki, fotelik wymaga adaptera. Kolejna zaleta wozka to mozliwosc montowania gondoli, spacerowki i fotelika i przodem i tyłem do kierunku jazdy. Polski producent ma jeszcze ten plus ze serwis nie stwarza większych kłopotów - ułamałam kawałek plastikowego czegoś od pasów i w dwa dni przemiły pan z serwisu przysłał mi nowe pasy. Kupowalam rok temu i kosztowal mnie zestaw cos ok 1200-1300 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magpo Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 15:03 Ja mam wozek firmy Jane: Slalom Pro + fotelik Rebel. Wiem ze takie zestawy robi tez firma Quinny. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
deela np ta 29.03.07, 15:57 www.tutek.pl/ model piotruś plus kolega mial i bardzo sobie chwalil ale mi najwygodniej jest wlozyc dziecko z fotelikiem do wozka na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
jasia127 Re: wózek z fotelikiem 29.03.07, 20:51 my mamy mutsy fotelik ma 3-poziomowe oparcie i mozna go ozlozyc na plasko. super jest. mozna ze spokojem nawet na dluzej wyjechac i nie trzeba targac gondolki polecam Odpowiedz Link Zgłoś