czarna_maruda 30.03.07, 13:21 Znacie firmę Ententino? Jaka jakość ubranek? www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4878872&p=2&p=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldonkag Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 18:15 Ja mam od nich sukienkę 3 kwiatki. Jakość jest na prawdę super. Porządna gruba bawełna, starannie wykończona. I w dodatku pachnąca przyszła Żałuję tylko rozmiaru bo już jest za mała. A i jeszcze chustkę miałam ale córka zgubiła Teraz czaję się na spodenki różowe 3/4 i koszulkę z motylem. Zresztą większość ich rzeczy mi się podoba Byłaś na ich stronie ? www.ententino.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aldonkag Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 18:17 Zapomniałam napisać że po praniu też nic się nie dzieje. Normalnie w pralce piorę i ani kolory nie blakną ani nadruk nie schodzi. W sumie wygląda jak nowa. Uważam, że na prawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 18:24 Fajny pomysł, czekałam aż ktoś wreszcie zmierzy się z Endo Odpowiedz Link Zgłoś
lei76 Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 18:36 Ja tez kupowałam Ententino w zeszłym roku ale ja kupilam za duze i w tym roku bedzie w sam raz jakosc super, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_a Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 19:02 Bardzo fajne i porzadne ubranka. Swietne, oryginalne wzory, porzadna jakosc, polecam bardzo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
eeik Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 19:06 Też mam, sukienkę wraz z chusteczką. Polecam, tak jak pisze ,któraś przedmówczyni, po praniu nic sie nie dzieje szwy się nie przekręcają, bawełna super jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
nana76 Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 19:38 polecam bardzo bardzo swietna jakość bawełny i sliczne wzory! Odpowiedz Link Zgłoś
annkie Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 20:23 mamy sukienkę z kotem , chustkę i bluzeczkę z krótkim rękawem, bardzo dobra jakość i wykonanie, Odpowiedz Link Zgłoś
priamo Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 20:57 Polecam te firme, maja oryginalne ubranka, w b. ladnej kolorystyce i swietnej jakosci. Moja coreczka ma dwie sukienki tej firmy i chustke na glowe, polecam z calego serca, niejedna osoba mnie pytala gdzie kupilam tak ladne polskie ciuszki. Poza tym polecam jeszcze ich kalendarze z dzieckiem, zamowilam na stronie internetowej, byly hitem na dzien babci i dziadka, wiele firm oferuje kalendarze, zadne nie sa jednak tak bardzo osobiste i rodzinne, zaznaczyc moglam 20 dat waznych dla naszej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
agata30 Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 21:22 Ubranka sa przesliczne. Jakosc super! Mialysmy dwie sukienki i mimo tony ciuchow ,w ktorych moglo wybierac moje dziecko, te byly jej ulubione.Juz nie moge sie doczekac tegorocznych wzorow Odpowiedz Link Zgłoś
betina Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 21:42 jakość porównywalna z H&M a do tego ubranka są bardzo oryginalne moja córka ma sukienkę "jestem kwitnąca" - bardzo ją lubi po praniu nadal wygląda jak nowa Odpowiedz Link Zgłoś
izka39 Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 22:02 Znamy znamy mam kilka sukienek i bluzeczek dla małej, swietnych zdecydowanie konkurencja dla endo, wreszcie... bo ci chyba powariowali, widziałyscie ceny??? ____________________ Szwedzkie ubranka przeciwdeszczowe dla dzieci 1/3 ceny Rewelacyjne fartuszki ochronne dla przedszkolaków NOWOŚĆ www.wasz.sklep.pl/index.php/cPath/74 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Ententino - jaka jakość? 30.03.07, 22:05 No to zbieram kasę na spore zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
figlik76 Re: Ententino - jaka jakość? 31.03.07, 17:18 polecam badzo goraco , porzadnie zrobione i wytrzymale Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Ententino - a jak rozmiary? 31.03.07, 19:37 MOżna kupować lekko na zapas, czy dziecko się utopi? Odpowiedz Link Zgłoś
annkie Re: Ententino - a jak rozmiary? 31.03.07, 20:05 rozmiarówka bluzek porównywalna z H&M Odpowiedz Link Zgłoś