Dodaj do ulubionych

GEOX - help!!!

03.04.07, 09:21
Poszukuje pilnie bucikow przejsciowych w rozmiarze 25 dla dziewczynki. W
krakowskich Bartkach nie znalazlam. Gdzie jeszcze w Krakowie lub na Slasku
jest duzy wybor? Gdzie jest dokladnie sklep Geoxa w Zakopanem? I czy w
outlecie w Sosnowcu maja buciki dzieciece?
Obserwuj wątek
    • monika78kr Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 09:30
      Znalazlam ponad 200 par dzieciecych geoxow na tej stronce:
      www.zappos.com/n/es/d/722669311/show_all/1/page/1/bar/1.html
      Czy ktos sie orientuje jakie to kolekcje?
      • pade Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 09:39
        poszukaj wątku o kodach geox, tam masz linka do bieżących kolekcji
        na stronie zappos są modele z ubiegłego i z tego roku
        • monika78kr Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 10:02
          Jesli chodzi o watek "do pade i innych" to nie znalazlam tam linka do kolekcji
          a jedynie do niektorych modeli. Zle szukam?
      • kalina51 Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 09:39
        geoxy są w sklepach Entliczka w Krakowie (sprawdziłam, że maja tam najlepsze
        ceny)- na ul. Wysłouchów sportowe geoxy jeszcze dwa dni temu w rozm. 25 byłysmile
    • pade Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 10:21
      zobacz tu:
      www.geox-store.de/
      • magia Re: GEOX - ile kosztuje model Planet 03.04.07, 11:08
        Wie ktos ile w Wawie koslztuje taki model
        PLANET • J7102D 00050 C0468
        www.schuhe-lueke.de/shop/img_artikel/geox/3007300008.jpg
        I gdzie w Wawie teraz mozna kupic Geoxy w sensownych cenach.
    • osmula GEOX w W-wie 03.04.07, 13:26
      Witam,

te buciki o które pytasz są wPromenadzie na Ostrobramskiej w Bartku - cena 179
      PLN ( za te większe ja kupiłam 29 - takie same sportowe - w odcieniu beżu)

POzdrawiam

Osmula
    • izawojcik1 Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 15:02
      Na Slasku to w Mikołowie. Ok. 15 min. samochodem z centrum Katowic. Wybor w zeszlym tygodniu byl baaardzo duzy, bo wlasnie uzupelnili braki.
      W Zakopanym sklep jest w pasazu handlowym ( na przeciwko mc. donalda), takim "stylizowanym na goralski". To jest sklep z zabawkami (!!!) ale maja tez obuwie ecco i geox. Bylam tam w sobote i wybor marny, wiekszosc to duze rozmiary ( od 28) a ceny takie jak w Katowicach.
      Dla porownania: za buty (rozm. 27) dla Tomka w Mikolowie placilam 109 i 119 w Katowicach i Zakopanym odpowiednio ( 159 i 169). Wg. mnie warto sobie zrobic wycieczke.
      W Sosnowcu w zeszlym roku mieli doslownie trzy pary, bez mozliwosci dobrania rozmiaru. Nie polecam tego sklepu. No, chyba ze cos sie zmienilo.
      Natomiast w ecco w zeszlym roku tez mieli dzieciece i nawet w niezlym wyborze.

Iza Wójcik
      • monika78kr Mikolow 03.04.07, 15:04
        A ten sklep w Mikolowie jak sie nazywa i jak do niego trafie?
    • monika78kr Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 15:02
      www.zappos.com/n/p/dp/17319774/c/559.html
      www.zappos.com/n/p/dp/17319761/c/559.html
      Czy te modele sa tegoroczne? Ile kosztuja i gdzie je dostane? Moze byc w
      Warszawie, a najlepiej w Krakowie. A czy sa jakies Geoxy w tym roku pasujace do
      spodnicy/sukienki? Z przegladanych w necie wszystkie sa bardzo sportowe.
      • izawojcik1 Re: GEOX - help!!! 03.04.07, 22:15
        Geoxy w Mikolowie kupisz w sklepie, ktory znajduje sie w galerii handlowej Auchana. Z dojazdem nie ma zadnych problemow, poniewaz od Katowic kierujesz sie na Wisle, Skoczow, Cieszyn. Jedziesz tak dlugo prosto az po prawej stronie zobaczysz Auchana. I juz.
        Co do linkow to nie przypominam sobie zadnych z nich.
        Widzialam za to takie:
        www.zappos.com/n/p/dp/25099257/c/96295.html
        www.zappos.com/n/p/dp/25099257/c/96295.html ( albo ludzaco podobne)
        www.zappos.com/n/p/dp/25326692/c/48481.html
        www.zappos.com/n/p/dp/25326692/c/48481.html
        www.zappos.com/n/p/dp/25326692/c/48481.html ( tak mi sie wydaje, na 80%)
        www.zappos.com/n/p/dp/25326692/c/48481.html ( te sa w Zakopanym ale w drugim sklepie, na gornych Krupowkach, przy swiatlach, na przeciwko delikatesow "Turysta". )
        • monika78kr Re: GEOX - help!!! 04.04.07, 20:50
          Bardzo dziekuje za namiary na sklepy, napewno sie przydadza. Niestety, z linkow
          wyswietlaja mi sie tylko 2 pary sandalkow. Ale dostalam katalog elektroniczny z
          biezaca kolekcja od jednej z forumowiczek i mam juz mniej wiecej rozeznanie.
          • krasulas Re: GEOX - help!!! 04.04.07, 22:07
            Katowice - Gino Rossi - mają dziewczęce - nie wiem jakie modele
            Silesia - tniesz z autostrady w kierunku ronda - więc mijasz Dolinę3Stawów,
            zjeżdżasz na drugi od prawej strony pas. Jedziesz prosto na górę (po prawej
            hala AWF), zjeżdzasz prosto z wiaduktu i jedziesz jakieś 300 metrów, skręcając
            potem w prawo. Następnie dojeżdżasz do skrzyżowania i znowu w prawo. Jesteś na
            Boheńskiego - cały czas prosto do ostatnich świateł przy Wesołym Miasteczku (i
            przed nimi w prawo). Po 250 metrach zjeżdżasz za przystankiem w prawo, pod
            wiadukt w lewo i jesteś pod Sielsią.
            Jadąc przez Olkusz kierujesz się na Katowice - jedziesz przez cetrum/rondo na
            wprost i masz Siesię.
            Nagmatwałam, ale można dojechaćsmile
            powodzenia
            • bell5 Re: GEOX - help!!! 04.04.07, 22:12
              Są też w Plejadzie w Sosnowcu w sklepie firmowym Bartka.
              Pozdrawiam.
          • izawojcik1 Re: GEOX - help!!! 04.04.07, 22:59
            Niestety to co w katalogu lub co w aktualnej kolekcji nijak nie ma sie do tego co w sklepach. Tzn. owszem moze i cos tam trafisz ale nie licz, ze w sklepie ( jakimkolwiek) znajdziesz wszystkie modele. W CH 3 stawy widzialam z nowej kolekcji 4 pary butow, reszta z zeszlorocznej, W Mikołowie jest praktycznie wszystko z nowej kolekcji ( tzn. nie zostalo nic z zeszlego roku) ale za to masz ograniczony wybor do tego co jest na polce. Nie ma nigdzie mozliwosci zamowienia sobie upatrzonego ( w katalogu na przyklad) modelu buta.

Iza Wójcik
      • fifrak2 Re: GEOX - help!!! 05.04.07, 12:34
        Moniko
        Mogę ci podesłać katalog GEOXa na obecny Sezon.
        W Warszawie najwięcej GEOXa znajdziesz w Galerii Mokotów w sklepie GEOX i w
        Arkadii w Salonie Gino Rossi oraz w Factory Outlet w Ursusie z tym, że w
        outlecie nie ma obecnego sezonu
        • beata1974 Re: GEOX - help!!! 05.04.07, 13:21
          poproszę o katlog na gazetowy.
    • monika78kr Re: GEOX - help!!! 06.04.07, 20:58
      Dzieki dziewczyny, udalo mi sie kupic 2 pary slicznych bucikow w Entliczku.
      Roznica w cenie w stosunku do Geoxow w sklepie Bartka to niebagatelne 50 zl na
      jednej parze!!! Warto wiec zapytac na forum przed zakupemsmile A teraz pytanie:
      gdzie najtaniej Geoxy dla doroslych?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka