k.o.r.b.k.a 04.04.07, 10:12 z plastikowym wkładem firmy Avent czy zwykłe np. canpola ze styropianowym wkładem? Pomóżcie, bo pilnie potrzebuję kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 10:19 Nie wiem jak Avent ale Canpol jest beznadziejny, trzyma ciepło jakieś pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
gem.gem Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 10:20 a ja kupilam steropianowe jakies canpol czy cos i takie na dwie butelki red castle z czyms srebrnym w srodku, na ktore wybulilam sporo kasy i lepsze to steropianowe Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 10:27 dzięki za pomoc, a czy ktoś zna to Aventu? Odpowiedz Link Zgłoś
martolinaa77 Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 17:44 Mam torbę z Aventu. Jak dla mnie rewelacja. Mieszczą się 4 buteleczki i trzyma ciepło az 3 godziny. Jest małą na dodatek tylko cena wysoka. Ale według mnie warta tego. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 18:06 Styropianowe jest beznadziejne.Nie trzyma ciepła,szkoda na takie pieniędzy.Ja swoje już dawno wyrzuciłam ,na dodatek wdarła się pleśń. Odpowiedz Link Zgłoś
anmod Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 18:38 ja kupiłam najprostsze styropianowe. nie są rewelacyjne, ale ja potrzebuje bardzo rzadko wiec poł biedy. Zwróć tylko uwagę na to że (przynajmniej te co ja miałam) są za wąskie do butelek aventu! pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 20:09 Ja mam Avent plastikowy i powiem ze zadna rewelacja, strasznie krotko tzyma, ale na szczescie rzadko uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
martolinaa77 Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 21:24 Nie wiem jaki Ty masz Avent bo plastiku tam żadnego nie ma. Nie wiem czy mówimy o tej samej rzeczy www.allegro.pl/item181104038_termotorba_avent_3_kolory_nowosc_torba_warszawa_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mg2006 Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 21:01 Ja też wydałam kupę kasy na Avent (według opisu trzyma ciepło do 4 godzin) i uważam, że nie warto. Jak dobrze pójdzie to wkłądając gorącą wodę jestem wstanie nakarmić małego w miarę ciepłym posiłkiem po okolo 2 godzinach najpóźniej. Wybieram się teraz na wakacje i na podróż mam zamiar kupić najzwyklejszy termos. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: jakie termoopakowanie lepsze? 04.04.07, 21:46 Zdecydowanie plastikowy wklad. Sa tez zwykle termoopakowania firmy canpol lub baby ono zarowno z wkladem styropianowym jaki i plastikowym. Koszt - ponizej 20 zl. Ja takie nabylam z wkladem plastikowym, bo radzono mi ze jest lepsze. Jestem z niego zadowolona. Gdy wlewam do butelki goraca wode to z 2-3 godziny trzyma.(tzn po tym czasie woda jest ciepla, gotowa do podania dziecku, mleko lub woda, zalezy co wlejesz) Odpowiedz Link Zgłoś