agnes123 04.04.07, 20:08 Mam obsesję na punkcie kupowania butów.Nasiliło się to zwłaszcza ostatnimi czasy nawet te,kupione na allegro okazują się strzałem w " 10 " i nie są to wbrew pozorom drogie buciki. Jakie modele,fasony Wam się podobają ,a jakich nie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala283 Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:21 Ja to mam obsesje na punkcie kupowania ubranekStroje moje dwie panny. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:28 aaa to tez.Układając ostatnio w komodach moich dziewczyn,stierdziłam,że maluchy nają więcej ciuszków niż ich tatuś ) Do mnie im troszkę brakuje , ale .... juz niewiele ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:31 cześć agnes, jak nastrój??? mam nadzieję, że juz lepiej nieco? a wracając do tematu: lubię buty jedyne w swoim rodzaju. ogólnie mam problem, bo moje stopy są szerokie jak u yeti, a krótkie jak u japonki, do tego te okrutne halluxy......wybieram więc zawsze buty a'la płetwy. z pewnością nie są ani eleganckie, ani kobiece, ale wszystkie mają w sobie coś, za co je serdecznie i wyjątkowo lubię. niektóre za niepowtarzalny kolor, a wszystkie za trudny do podrobienia wzór. jak muszę któreś wyrzucić, to mam łzy w oczach.... a większosć kobiet w życiu by takich na nogi nie włożyła ))) najstarsze weteranki noszę już 7 lat i nie mam serca się ich pozbyc. mama wstydzi się ze mna wyjść na miasto, jak je zakładam )) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:35 Martuńka nastrój dużo lepszy - wiesz ,czasami bywają dni,które są cieżkieeee ale w moim przypadku są to " chwilówki " Wiesz,mamy podobny kłopocik,ponieważ ja mam z kolei dużą stopkę ( 41 ) i też sądziłam iż to będzie problemem,jednak dzięki Bogu okazało sie,że nie jest aż tak źle - ufff nawet na allegro dostałam ostatnio sporo modeli na moje stopki i też przywiązuję się do " buciorków " ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:42 no to się niezmiernie cieszę, że to tylko chwilówa. oby ich jak najmniej!!! usmiechu, uśmiechu i jeszcze raz uśmiechu!!! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:37 Ja jestem chora na buty. Mam wszelkie możliwe fasony świata... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:40 Ja nawet już odkryłam skąd to u mnie sie wzięło. Nie za bardzo lubie kupować ciuchy, bo przy mierzeniu zawsze mam ale do swojej figury. A buty - no problem każde 37 leży rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta nie wierzę! 04.04.07, 20:43 jakbyś włożyła moje 37, to by ci się stopa wszerz rozpłynęła PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: nie wierzę! 04.04.07, 20:44 Ja też noszę 37, ale stopę mam tak szczupłą, że w większości butów czuję się jak w łódceP Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: nie wierzę! 04.04.07, 20:44 Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli Poza tym zawsze mogę poprosić o 37,5 :-p Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: nie wierzę! 04.04.07, 20:46 heheh - Marciu,ja mam szczupłą stopkę... natomiast w moich mogłabyś swobodnie pływać wzdłuż i wszerz ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:44 A widzisz, dobrze że jest taki wątek, bo mam problem butowy. Dostałam od cioci buty nowe, bo dla niej za małe. Pantofle, czółenka takie czarne z lekko kwadratowym nosem. I wszystko by było ok. tylko one mają taki niski, ale za to strasznie szeroki obcas kwadratowy. I ja nie wiem czy takie buty to w ogóle wypada włożyć ) A w sumie przydałoby się, bo akurat czarnych pantofli nie mam, a kupiłam sobie fajną kieckę i potrzebuję. Poradźcie coś - może oberwać te obcasy całkiem i zrobić balerinki? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:47 a palce ci się wtedy do góry nie podniosą? poszukaj może szwca o artystycznych zapędach, to coś poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:49 Balerinki z kwadratowym czubem to nie bałdzo chyba. Teraz modne są tak naprawdę buty różne i różniaste jak nie wyglądają na maksa idiotycznie (jak z epoki kamienia) to każde dadzą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 20:51 ja uwielbiam buciki " dziwolągi " hehe teraz ostatnio z racji wykonywanej pracy noszę szpileczki ) lub po prostu duże obcasy - i nawet jest mi juz wygodnie,choć na początku było nieco niewygodnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 22:34 Nu, ale mnie się wydaje, że one właśnie z epoki kamienia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Buty....buciki .... 04.04.07, 22:20 Oj ja to monotematyczna jestem w dziedzinie butów, najbardziej kocham glany A jeśli muszę założyć coś delikatniejszego to wybieram takie z szerokimi czubkami i na płaskim obcasie, od wielkiego dzwonu koturny, nigdy szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: Buty....buciki .... 05.04.07, 00:23 Ja też kocham buty Gdyby mnie było stać,to miałabym ich setki. Dla mnie niektóre buty są tak piękne jak dzieło sztuki,do podziwiania. A teraz jest tyle pięknych butów.....a ja nie mogę sobie kupić,bo kasy niet. Ja nie niszczę butów,chyba że z materiału,który się rwie.Skórzane buty mam na bardzooooooo długo. Moja kumpela co sezon kupuje nowe buty,bo stare są zniszczone i nie nadają się do chodzenia. Ale ja mam kilka par butów na każdy sezon,noszę je na zmianę,może dlatego się nie niszczą? A i tak najczęściej kupuję buty,gdy przychodzi nowa pora roku. Ja jeszcze lubię torebki,ale już nie tak obsesyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Buty....buciki .... 05.04.07, 09:40 Lubię, ale nie obsesyjnie. Teraz moda mi sprzyja, bo nigdy nie noszę wysokich obcasów ze względu na wzrost ( 177 ), a balerinek i butów na kaczuszce teraz opór, więc mam w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Buty....buciki .... 05.04.07, 10:04 No taki mały obcasik, trzy centymetry około, a zgrabny. A może to sie inaczej nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś