baby2104 05.04.07, 14:20 Bo moja małą chyba za swoim baby nova nie przepada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mewa Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 05.04.07, 14:47 Baby Nova ma kształt prawie identyczny jak Nuk, więc tego sobie daruj. spróbuj z płaskim - czyli Avent albo płaski Canpol (ciekawostka że Avent 0-3 to identyczna gumka jak Canpol 0-6, a sporo tańszy) Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 12.04.07, 21:42 synek ma taki silikonowy Avent i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 12.04.07, 21:54 my uzywamy z canpola,silikonowe,anatomiczny kasztalt - takie i tylko takie mala od poczatku tolerowała...wszystko od dziecka zalezy,czasem trzeba wypróbowac wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
groma.gosia Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 13.04.07, 16:44 A my używamy smoczek silikonowy Tommee Tippee z miękką obwódką. Super. Mój niuniu używa go tylko w nocy, gdyż w dzień staram się nie używać. Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 14.04.07, 08:32 No moja corka do wczoraj polecilaby pewnie avent. Pasowaly jej przez 3,5 miesiaca. Kupilam je jeszcze bedac w ciazy, kierowalam sie cena i marka. Znana firma, nie sa tanie, wiec pomyslalam, ze beda ok! A tu wczoraj ryki, niewiedzielismy o co jej chodzi, jak zawsze dzialal smoczek i ja uspakajal tak teraz plula na pol pokoju swoim aventowym No to sie ubralam i pojechalam kupic najtansze nuka lateksowe, jest wniebowzieta! Od razu zasnela! Jak widzisz, rzecz gustu. Ale co jej odbilo, nigdy innego smoka w buzi nie miala? Odpowiedz Link Zgłoś
mloda-ac Re: jakie smoczki uspokajace polecacie? 15.04.07, 22:15 witam! Polecam AVENT silikonowy. Mam też chicco ale synek nie chce go Odpowiedz Link Zgłoś