Dodaj do ulubionych

spacerówka chicco

07.04.07, 16:53
Obserwuj wątek
    • amelka90 Re: spacerówka chicco 07.04.07, 16:56
      Czy któras z was posiada spacerówkę Chicco ct04?,
      chciałam kupić, a nie wiem czy warto.
      • goniam26 mam i nie polecam 07.04.07, 17:17
        wielką jej wada jest to ze oparcia nie można ustawić pod kątem prostym jest
        lekko leżące do tego nie ma z przodu ( jesli dobrze pamiętam symbol to mam
        właśnie taki o jaki pytasz) nie ma pałaczka i to jak dla mnie to tez minus
        pozatym jest ładna i małych rozmiarów koła przednie zdejmowane wiec mieści sie
        nawet w małym samochodzie ale już teraz bym nie kupiła takiego wóżka głownie ze
        względu na to oparcie
        • dnicole Re: mam i nie polecam 07.04.07, 22:02
          Witam
          My własnie 3 tyg temu zakupiliśmy taka spacerówke. W zasadzie z polecenia mojej
          bratowej, która takiej również używa.
          Tak jak pisała poprzedniczka nie można jej całkowice rozłożyc na płasko, jest
          troche pod skosem, kółka przednie sa zdejmowane wiec ułatwia to wkładanie np.
          do auta. Fakt w komplecie nie ma barierki, ale można ja dodatkowo dokupić.
          Ja jestem zadowolona. Aaaa plusem jest to że np podnóżek jest również z
          materiału wiec jak dziecko jest juz na tyle duże ze wystają mu nóżki to go nic
          nie uwiera, w przeciwieństwie np. do wózka chicco 3 funkcyjnego, który mielismy
          i podnóżek był metalowy na dodatek profilowany do góry.
    • clod1 Re: spacerówka chicco 10.04.07, 10:57
      moja zajoma ma ten wozek. jest bardzo zadowolona. duzo jezdzi autobusami i tam
      sie sparawdza. usypuia tez w nim dzidzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka