omni4 12.04.07, 08:47 Kochane mam do was prosbe napiszcie mi jakie warto centra handlowe zwiedzic (oczywiscie chce zrobic zakupy dla dzieci i siebie). Podrawiam i dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omni4 Re: Do mam mieszkajacych w Londynie 12.04.07, 08:57 aa i jeszcze gdzie warto jechac na zakupy(slyszalam ze na oxford street jest drogo?? ) chcialabym jeden dzien przeznaczyc tylko na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Do mam mieszkajacych w Londynie 12.04.07, 09:31 ja polecam Kingston, takie miasteczko z samymi sklepami, Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn kingston 12.04.07, 10:33 mozesz podac jakiegos linka? jak daleko to jest od Londynu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: kingston 12.04.07, 15:15 nie jest daleko od Londynu, by chyba do niego należy. Jest obok Hamton Court, niedalego Richmond www.stockphotography.co.uk/UK/England/London/Kingston.asp polecam wycieczke tam, bardzo przyjemne okolice same sklepy i puby Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Do mam mieszkajacych w Londynie 12.04.07, 10:32 To zalezy jakie sklepy cie interesuja....na oxford street jest i drogo i tanio, zalezy gdzie wejdziesz..) niedawno otworzyli nawet Primark (ubranka early days) Ja osobiscie nie lubie tam robic zakupow bo zawsze jest straszliwy tlok, ale trzeba przyznac iz wiekszosc sklepow ma calkiem spory wybor w porownaniu z innymi miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzza Re: Do mam mieszkajacych w Londynie 12.04.07, 14:30 To zależy na jakie zakupy sie nastawiasz? Dla mnie Oxford jest faktycznie meczacy bo idzie sie w tłumie ludzi ale według mnie znajduje sie tam wiele perełek "sklepowych" . Kupiłam tam bajernackie buty oraz wiele innych rzeczy TANIO!!! Jesli chcesz jechac do centrum to polecam Lakeside - duże centrum handlowe obok mniejsze sklepy . Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 Re: Do mam mieszkajacych w Londynie 13.04.07, 08:38 Dzieki dziewczyny wszytsko zapisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 jeszcze pytanko-rozrywka 18.04.07, 08:29 No wlasnie jak z rozrywka???Gdzie mozna sie fajnie zabawic,potanczyc. Sa jakies parki wodne??? buziaki Odpowiedz Link Zgłoś