monika_wroclaw 23.04.07, 09:17 Czy ktoś widział na zywo ten wózek? W necie wygląda całkiem ciekawie... Do obejrzenia na stronie www.implast.com.pl/ , ale niestety nie ma tam podanych wymiarów przed i po złożeniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaornella Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 23.04.07, 14:44 Witaj! Ja tez szukałam tego wózeczka ale nigdzie go jeszcze nie ma.Pisałam do producenta juz dwa razy kiedy będzie i jaka bedzie cena ale wogóle nie odpowiedział.Ktos ze sprzedających na allegro te wózki czyli Implasta powiedziała że na przełomie marca kwietnia maja byc ale jakoś nie widac wiec naprawde to niewiadomo kiedy będzie.Ja obszukałam Wrocław i nie było więc kupiłam cos innego.Powodzenia w szukaniu.Aha ale nowa kolekcja tej firmy juz jest w Askocie na Hubach więc tam najpredzej będzie Quick Smart Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 23.04.07, 14:55 No niestety w Warszawie też go nie ma,obdzwoniłam największe sklepy i nie mają, a wygląda całkiem fajnie,ja właśnie negocjuję z małżem zakup kolejnego wózka i chciałabym coś zbajerzonego troszkę a ten wygląda śmiesznie tylko ciekawe czy faktycznie wazy mniej jak 6kg i na ile rozkłada się oparcie. Nawet zwykłego maclarena triumpha w tej chwili nie ma nigdzie w kolorze który by mnie interesował więc cały czas jestem w kropce. Najbardziej podoba mi się zapp ale jakoś nie mogę się zdecydować bo przeraża mnie to nieregulowane oparcie i brak koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 23.04.07, 20:00 Znalazłam więcej fotek w necie, rozkłada się na półleżąco, na niektórych stronach podają wagę 5,5kg, a na innych, że poniżej 6kg. Innych wymiarów nie znalazłam. Tutaj jest strona QuickSmarta www.quicksmartideas.com.au/ Koma.edziecko, widzę, że mamy podobane zainteresowania Ja też szukam wózka wakacyjnego i fajnie jakby był jakiś taki nietypowy... Sklep w Czechach z niewiadomych powodów anulował moje zamówienie, pisałam do nich 2 razy, ale nic nie odpowiedzieli. Dlatego zastanawiam się czy pozostać przy tym Rockecie, czy może jednak poszukać czegoś innego Cena Quicksmarta w Czechach to około 500zł, w Anglii 550zł w USA 300-400zł Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 24.04.07, 07:48 Ojej to nawet fajny i niedrogi, ja ciągle wymyślam coś nowego w sumie tym triumphem mi się bardzo dobrze jeździło po sklepie ale i tak nie ma ciemnoczerwonego nigdzie w Warszawie. Zapp mnie kusi swoją urodą ale cały czas biorę pod uwagę względy praktyczne i jestem w kropce,szkoda że buggstera nie ma w wawie do obejrzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 24.04.07, 09:48 We Wrocławiu jest buggster, spodobał mi się nawet bardziej od zappa, ale jest cięzszy Ja szukam wózka lekkiego, max. 6kg Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 24.04.07, 10:03 Ja też szukam lekkiego,szczególnie ze chcę go zabrać pociągiem na wakacje a będę jechała sama z dziećmi (na szczęście bez innych bagaży)dlatego też kusi mnie triumph bo ma pasek na ramię i waży 5kg zresztą ja najbardziej lubię lekkie i zwrotne popierdółki a jak dzwonię po sklepach i pytam o różne modele to słysżę tylko nie ma nie ma i nie wiem co się dzieje, czemu tak wszystko wymiotło. W Calineczce gdzie zawsze było sporo do wyboru zaproponowali mi tylko Energy z nowej kolekcji a jego raczej nie biorę pod uwagę. Informuj mnie jesli mozesz jak jeszcze coś znajdziesz ciekawego bo nie kupię wózka bez wcześniejszego obejrzenia i przetestowania, po tych pięknych w necie zooperach już taki numer nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 24.04.07, 10:21 Koma, a tak a propos wakacji, to my chyba gdzieś niedaleko od siebie będziemy :- ), chyba kiedyś pisałś, że do Wladysławowa się wybierasz... może się spotkamy... ja będę koło Jastrzębiej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Wózek QuickSmart - ma być w maju 24.04.07, 10:33 Zadzwoniłam do firmy Implast ( bo na email nie odpowiedzieli ) wózki maja być dostępne w Polsce w maju, cena detaliczna około 500zł Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni Re: Wózek QuickSmart - miał być w maju ... 12.06.07, 23:14 Czy ktoś widział już ten wózek na żywo? pojawiły sie w sprzedaży w Polsce? Moja córeczka właśnie skończyła roczek i chciałabym dla niej coś lekkiego (do samochodu)głównie na wyprawy do sklepu lub krótki spacer... quick wydaje sie fajny i niedrogi w stosunku do innych designerskich wózków prosze o jakieś informacji ktokolwiek cos wie pozdr. b2.lilypie.com/gqrcp2.png Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Wózek QuickSmart - miał być w maju ... 13.06.07, 00:15 Ja widzialam, ale nie w Polsce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=62425453&a=62425453 Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni do MAGIA !!!!!!!!!! ! 18.06.07, 11:41 gdzie widziałaś te wózeczki na żywo? wiem że za granicą ale gdzie? moja siostra mieszka w angli a szwagierka w niemczech a ja bardzo zastanawiam się nad sprowadzeniem go do polski z góry dziękuję za odp. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: do MAGIA !!!!!!!!!! ! 18.06.07, 14:33 W Szwajcarii. Sa wciaz w sprzedazy, widzialam je tam ostatnio w czwartek. Ten sklep jest blisko niemieckiej granicy, wiec gdybys byla zainteresowana to moge dokladny adres podac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni Re: do MAGIA !!!!!!!!!! ! 18.06.07, 22:38 bardzo prosze o adres na email gazetowy, moja szwagierka mieszka w hamburgu i to "trochę" daleko, ale może ktoś ze znajomych ... Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Wózek QuickSmart - Implast??? 24.04.07, 10:45 napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni dopiero nie wcześniej niż pod koniec sierpnia 13.06.07, 09:15 będą w Polsce - takie informacje uzyskałam dzisiaj od producenta Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: dopiero nie wcześniej niż pod koniec sierpnia 13.06.07, 09:31 Mi się udało kupić Jane Rocket z kolekcji 2007 i uważam zakup za bardzoooo udany, także tym quick smartem już nie jestem zainteresowana, zwłaszcza, że magia napisała, że jest on raczej dla niskich osób, więc dla mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś