clio_1 03.05.07, 22:40 To pytanie z serii tych kompletnie głupich: kiedy dziewczynki zaczynają sie bawić barbie? Tzn. jaki jest sugerowany wiek wg producenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapk Re: Barbie 03.05.07, 23:17 moja dwulatka juz sie bawi potrafi zajac sie nimi nawet do godziny przybiega tylko do mnie na zmiane stroju a raczej pozbawienie stroju bo wszystkie barbie którymi sie bawi muszą być gołe ) ale mysle ze bawi sie nimi dlatego ze to lalki starszej siostry - 6 lat która stara sie chowac gdzie tylko sie da starsza chyba zaczeła sie bawic barbie gdzies po 3-ch urodzinach ale na pewno duzo pozniej niz mlodsza Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Mam nadzieję, że moja nigdy! 09.05.07, 10:17 He, he, też miałam taką nadzieję, niestety ..... Jeśli chodzi o wiek, który producenci określają na opakowaniu to dla jednych lalek Barbie jest to 3+, dla innych modeli 5+. I wydaje mi się, że odpowiada to rzeczywistości, moja 3,5 latka interesuje się choć w sposób umiarkowany na szczęście - laleczkami Barbie tymi 3+ (ma jedną dużą i dwie malutkie). Odpowiedz Link Zgłoś