oliwkaania 06.05.07, 17:49 Proszę polećcie jakieś fajne torby do wózka. Mam emmaljungi, ale właściwie nie ma żadnych przegródek, i jest wiotka. Może macie jakieś lepsze typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: fajna torba do wózka - jak 06.05.07, 23:20 Ja mam do Peg Perego Pliko P3 torbę Deltim. Jest dość duża i pojemna, sztywniejsza od Emmaljungi (też mam), ma dilka kieszonek, w tym zapinane na zamek. Jestem z niej zadowolona. aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: fajna torba do wózka - jak 06.05.07, 23:21 Ja do Atlantico miałam Red Castle-genialna! Najgenialniejsza z dotychczasowych- przegródki,pojemna niesamowicie..bardziej niż plecaczek Mutsy! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaania Re: fajna torba do wózka - jak 08.05.07, 22:41 Bardzo dziękuję za info. Zapewne niedługo pobiegnę posprawdzać w sklepie, żeby się jeszcze przekonać na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
manatka Re: fajna torba do wózka - jak 10.05.07, 20:09 Fajne są z xlandera. Ja mam jeszcze tę starszą wersję - taką teczkową, te nowsze są bardziej wypasione i cena nie powala na kolana. Starsze modele - 75zł nowsze ok 85. Mają mnóstwo kieszonek, siatki z gumką na butelki, przewijak. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaania Re: fajna torba do wózka - jak 16.05.07, 18:03 A czy możesz dokładnie sprecyzować którą torbę masz, bo jest ich wiele, a w sklepach nie udało mi się oglądnąć, bo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś