Dodaj do ulubionych

Uwaga na wozki GRACO

30.05.03, 18:06
Jeszcze w ciazy uparlam sie na wozek GRACO i niestety bardzo zaluje.Owszem
jest lekki,fajnie sie sklada,i tutaj nie nalezy do najdrozszych.Niestety
kolka ma beznadziejne!Juz po 3 miesiacach uzywania piszcza niesamowicie.A
juz na polskie chodniki nie nadaje sie wogole.Odradzam
Obserwuj wątek
    • doris73 Re: Uwaga na wozki GRACO 30.05.03, 19:46
      Na piszczace kolka polecam zwykla oliwesmile
    • donatta Re: A ja polecam GRACO 30.05.03, 23:13
      A ja muszę powiedzieć, że wózek Graco był zdecydowanie NAJLEPSZYM wózkiem,
      jaki kiedykolwiek miałam (a miałam ich kilka) i do tego niezbyt drogim.
      Skrzypiące koła to rzeczywiście cecha tych wózków, ale to jedyny ich
      mankament. Jeśli weźmiecie pod uwagę odpadajace koła w innych wózkach,
      nieprzemyślane rozwiązania, wadliwe elementy, itp. to jest to naprawdę
      niewielka wada. Zwłaszcza, że koła można zawsze czymś naoliwić.
      Pozdrawiam
      Donata
      • g1999 Re: A ja polecam GRACO 01.06.03, 00:13
        ja tez polecam wczesniej bylam posiadaczka inglesiny max super ale graco
        chodzi tzn jezdzi duzo lzej i lepiej sie go prowadzi poecam graco city sport
        wozek wcale nie jest taki maly jak sie wydaje na pierwszy rzut okiem moja
        corcia ma prawie dwa latka i jej wygodnie, bylam posiadaczka kilku wozkow ale
        uwazam ,ze graco to lekkie wozki i nie zamienilabym go na inny ciezszy model
    • basis1 Re: Uwaga na wozki GRACO 01.06.03, 19:06
      wozki graco to najgorszy bubel jaki znam ... wiem kazda z nas pewnie mowi o
      innym modelu ale z osobiscie dla mnie nie rzadza z kolei inglesina z cala
      pewnoscia nie mogla byc pod zadym wzgledem gorsza od graco gdyz to firma
      oferujaca produkty z o wiele wyzszej polki niz graco ale owszem zdarzaja sie
      wyjatki i moze akurat zdarzyl sie wyjatek
      • mrufkaa Re: Uwaga na wozki GRACO 01.06.03, 21:18
        A zcy ktoras z Was miala Graco Quattro Tour? Bo wlasnie sie przymierzam...
        • ochotka69 Re: Uwaga na wozki GRACO 25.06.03, 10:42
          Mam graco voyager i rzeczywiscie zachwycona nie jestem, fatalnie sie prowadzi
          po polskich chodnikach nie wspominając o "kocich łbach", kola piszą ale mozna
          posmarować WD 40. I zastanawia mnie do jakiego wieku są te wozki bo moja corka
          ma 20 miesiecy a glowka "wychodzi" jej poza oparcie. Pozatym wydaje mi sie malo
          wygodny dla dziecka wąskie siedzisko, beznadziejne oparcie na nozki.
          Praktycznie z wozkami mam b. male doswiadczenie, ale jak inne są jeszcze gorsze
          to sobie tego wyobrazam.
          Fakt jedyny plus to waga.
          • sylwiakrol Re: Uwaga na wozki GRACO 26.06.03, 13:40
            Ochotka,ja mam to samo.Też nie wiem do jakiego wieku jest ten wózek.Mój synek
            ma 25 miesięcy i od dawna głowa mu wystaje.Gorzej jak zaśnie na spacerze i
            chcę ten wózek rozłożyć,wtedy ta głowa opiera się o kraniec materiału i muszę
            synka poprawiać i ciągnąć w dół.To mnie denerwuje bo boję się,że się obudzi.A
            kóła mnie denerwują bo się ciągle skręcają,na wertepach,przy zjeżdżaniu z
            chodnika.
            Ale tak poza tym może być.Na równej drodze prowadzi się super,łatwo skręca
            jedną ręką,jest lekki,dla mnie za wąski nie jest.Synek i tak woli biegać i
            długo w nim czasu nie spędza.Gdyby tylko kółka były inne.No,ale nie można mieć
            wszystkiego.
    • socka2 Re: Uwaga na wozki GRACO 25.06.03, 16:26
      a ja mam graco voyager air 6 i jestem bardzo zadowolona - duzy plus to
      pompowane kolka, coreczka ma wygodnie, bo jest szeroki - jedyna wada, to brak
      podstawki pod nozki, jak mala lezy. Kolka nie piszcza, mozna regulowac pozycje
      do lezenia badz siedzenie (3).Pozdrawiam
      Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka