minkapinka 23.05.07, 14:31 byłam wczoraj w 3 sklepach w Warszawie. Nie ma zadnych gumek do włosów w dziale dla dziewczynek, nie ma zwykłych majtek w pięciopakach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 23.05.07, 14:43 No szkoda, ze nie wiedziałam, wczoraj byłam w H&M, bo robiłam przy okazji zakupy skarpetkowe dla sąsiadki i gumek było multum (no, ale to Wrocław). Co do majtek, to zawsze mam z nimi kłopoty - nasza rozmiarówka przeważnie jest wykupiona, dlatego doradzam zakupy w C&A, jakość taka sama, wzornictwo też, a ceny wydaje mi się, że niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 23.05.07, 20:42 Pia, dzieki za chęci )Moge zrewanzowac się w Warszawie. Poczekam, moze gumki w najblizszym czasie rzucą ) Moja córka codziennie chodzi do przedszkola ze spietymi włosami, a odbieram ją z rozpuszczonymi i oczywiscie bez gumek i spinek, duuzo tego potrzebujemy. I zajzę do C&A, chociaz w Polsce cięzko mi coś tam wybrac. Ostatnio robiłam zakupy w C&A w Paryzu - wybór zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 23.05.07, 19:11 byłam dziś na Targówku, i wydawało mi się sporo Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 23.05.07, 20:16 to się nazywa przywiązanie do marki - żeby w taki upał w wawce objechać 3 sklepy w poszukiwaniu majciochów i to zwykłych Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 23.05.07, 20:36 I tu jestes w błędzie, bo ja w ogóle nie jestem przywiązana do tej marki i prawie nic tam nie kupuję. I nalezę do tej mniejszości, która lubi rzeczy zwykłe,majciochy takze, im prostsze, tym ładniejsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 27.05.07, 14:25 Dajcie spokój, żeby wydać 50 zł na sweterek czy 30 na body!! I czym one się różnią od tych np. firmy EWA itp. To tak a propos cen w H&M Odpowiedz Link Zgłoś
stijn Re: Dlaczego w H&M jest tak mały wybór? 27.05.07, 15:31 czy ktos moze mi powiedziec w jakiej cenie sa rampersy z czachą? Wydae mi sie, ze po 29 a sprzedają takie na allegro za 39,90. Czy ktos mógłby mi taki kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
stijn link do rampersa za ponad 42zł 27.05.07, 15:33 www.allegro.pl/item197556551_evulek_h_m_rampers_super_czacha_nowy_fv_74_86.html Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas a różnią się.... 27.05.07, 17:30 Mam sporo ubranek dla dziecka róznych firm, H&M i NEXT jakościowo bija wszystkie, wiadomo trafi się jakiś produkt felerny, ja takich nie spotkałam .Moje dziecko długo nosi te ubranka.Jeśli chodzi o cene to kupuje je w większości w lumpeksach, oczywiście nowe też w sklepie(wyprzedaże).Dla mnie H&M jest super.Mam polskiego tup-tup mają fajne wzornictwo ale często gatunek materiału słaby, widac to po kilku praniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: a różnią się.... 27.05.07, 20:46 róznią sie a jak nie kupowąłaś to spróbuj, oczywiscie i tu zdarzaja sie gorszej jakości, ale masz oczy i ich nie kupisz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek c&a 27.05.07, 21:57 nabylam ostatnio 7 pack majteczek 110-116 za 19,9 w plecaczku i 140-146 za 29,9 w torebce w blue city, gumek sporo bylo w hm promenada Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: c&a 28.05.07, 14:16 No to powiem Wam, jaką spiskową teorię ma moja przyjaciółka. Otóż ona uwaza ze na poczatku sprzedazy kolekcji przychodza osoby, które wykupują hurtowe ilości a potem sprzedają na allegro. I rzeczywiscie, na allegro zwykle są te rzeczy... W dodatku drozsze. Warszawskie sklepy zawsze mi sie wydają cokolwiek ogołocone zwłaszcza z rzeczy najmniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś