Dodaj do ulubionych

Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widział

24.05.07, 16:37
Poszukuję takich sandałków w kolorze białym (jak w linku), a najlepiej
beżowym.
www.zappos.com/n/p/dp/24853302/c/100604.html
Dopiero od tej wiosny we wrocławskich sklepach Gino Rossi pojawiły się buty
dziecięce, ale niestety rozmiarówka została sama mała. Te sandałki kosztują u
nas 189 zł i dałabym tyle bez mrugnięcia okiem, ale najwięszy rozmiar, który
został to 24. Chętnie kupiłabym je jako drugie buty letnie (właśnie kupiłam
Bartki, które w porównaniu do tych geoxów wyglądają jak ciężkie buty
ortopedyczne i są średnio wygodne), ale już nie za taką cenę. Jeśli
pojawiłyby się w outletach za rozsądną sumę, to chętnie kupiłabym ten model,
aby był na przyszłe lato. Wyjątkowo podpasowały nam te sandałki, nawet
kolorystyka jakoś ujdzie, bo do wszystkiego pasuje.
Niestety we wrocławskim outlecie nie ma geoxów dziecięcych, stąd moja prośba.
Liczę na Was Dziewczyny smile, w zamian chętnie czymś się odwdzięczę smile))
Obserwuj wątek
    • marie7 Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 24.05.07, 17:52
      Pia - te sandałki z tego co widzę,są tylko do rozmiaru 25sad Jak byś chciała to
      poproszę siostrę,żeby sprawdziła jutro w Geox we Włoszech,tam jest zdecydowanie
      większy wybórwink
      • pia_ Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 24.05.07, 18:03
        Kobitka w Gino Rossi powiedziała, że były do r. 28 (być może w Zappos zostały
        już tylko do 25). Ja potrzebuję na teraz z wkładką 17 cm, albo na przyszły rok
        18 cm. Tyle, że niestety nie mogę już za nie dać prawie 200 zł, bo kupiłam te
        nieszczęsne Bartki.
        • beata1974 Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 25.05.07, 07:15
          Pia te sandałki to kolekcja baby a te są w rozmiarze do 28 tylko te ich 28 to
          nie ma te 18 cm - wiem bo mam akurat geox dla swojego syna na obecne lato tylko
          że z odkrytą piętą model B7123Q 50 C0848 - musiałam kupić normalnie w sklepie
          za 159 zł bo mały się uparł że chce świecące sandałki a ja chciałam mu kupić
          takie trochę bardziej zabudowane z zakrytymi palcami - miałam taką możliwość bo
          były akurat w outlecie w Gdańsku jak kupowałam sandały dla siebie a cena była
          na model B7128B 50 C0083 119 zł, ta cena do rozmiaru 28 od rozmiaru 29 to już
          kolekcja junior i ceny są 169 zł ; ja za damskie też zapłaciłam 169 zł -
          obecnie w outlecie w Gdańsku nic nie mają wszystko poprzebierane; maja coś
          dostać w przyszłym tygodniu (informacja sprawdzona z wczoraj - był tam kuzyn bo
          chciał zobczyć coś dla siebie i dziecka (rozmiar 22). Co do bartków to staram
          się omijać jak najdlej bo cena za chłopięce w rozmiarze 28-29 to już wydatek
          130 zł no chyba że II gatunek - ale one są w dodatku ciężkie. Więc poczekam na
          obniżki w outlecie i wtedy coś zakupię na przyszły roczek - zawsze zostaną
          jakieś pojedyńcze pary które będą nam pasować!
          • pia_ Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 25.05.07, 08:39
            Beatko, jakbyś zobaczyła w przyszłości te sandałki w kolorze beżowym
            (najlepiej) bądź białym to bardzo proszę o wiadomość. Byłabym chętna na r. 28
            (mała ma teraz stópkę 16 cm), jeśli nie "wytrzymają" do następnego lata, to
            wykorzystam je jako kapcie w domu. Cena do 120 zł bardzo mi odpowiada.
            Bartki mamy teraz jeszcze z kolekcji Baby r. 26, ale tyły są tak wysokie, że aż
            jest to niewygodne. Właściwie to nie miałam z czego wybierać, bo ecco, richter
            i naturino z zakrytą piętą są do r. 26, który okazał się za mały, z geoxów nic
            już nie zostało z większej rozmiarówki, a Superfity miały jedną parę sandałków
            w r. 27 (z poprzednich lat, bo teraz rozmiarówka jest tylko do 26) i to całych
            różowych, a to nam do niczego nie pasuje.
            • weronka77 Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 25.05.07, 10:36
              W weekend jadę do Silesii bo w Krakówku wybó żaden.Jeśli jakimś cuden znajdę to
              Ci kupię i dam znać na forum.
              • pia_ do weronka77 25.05.07, 11:07
                Gdyby się udało, byłoby super smile
                • dzidzia_ch do weronka77 25.05.07, 11:43
                  a gdzie jest ta silesia?
                  i czy przy okazji moglabys popatrzecna sandalki dla Oli?
                  rozmiar 2o lub 21
                  • izawojcik1 Re: do weronka77 26.05.07, 00:46
                    Silesia City Center. C.H w Katowicach, ok. 1,5 km za rondem w strone Chorzowa.

Iza Wójcik
              • izawojcik1 Re: Sandałki Geox w outletach - gdyby ktoś widzia 26.05.07, 00:44
                W Silesii tez wybor zaden. Wg. mnie nie warto robic tylu kilometrow. No chyba, ze jedziesz tez za czyms innym.

Iza Wójcik
                • weronka77 ;-) 26.05.07, 14:05
                  Na jedno wyjdzie czy dojadę do Silesii czy przebiję się przez zakorkowany i
                  remontowany Krakówek do Galerii Kazimierz czy Krakowskiejwink Poza tym-szlag
                  mnie trafia jak widzę te tłumy gapiów które chodzą jak śnięte po galeriach w
                  weekend bo nie maują nic innego do roboty! Nie kupują a drepczą,tłok robią i na
                  nerwy działająwink Ja szybko-wpadam,wybieram ,płacę i już mnie nie mawinkŁudzę
                  się że w Katowicach inaczej no więcej fajnych sklepów w jednym miejscuwink
                  Zresztą w Ecco w GK powiedzieli mi że w Silesii mają dwa razy więcej towaru bo
                  ichniejsze społeczeństwo bogatsze i więcej kupujewinkZobaczymy.
          • magdakb2 A gdzie szukać outleta w trójmieście 26.05.07, 21:02
    • weronka77 i kiszka.... 27.05.07, 00:00
      Były jedyne numer 23 czyli jak poinformowała mnie sprzedawczyni długość wkłądki
      14.5cm..POza tym nie ma nic kompletnie i się wściekałam bo zawsze jak nastawiam
      się na megazakupy to nici z tego...POszukam jeszcze jutro w Noel ale i tak
      stanęło na tym że w poniedziałek jedziemy do Warszawywink Uparłąm się na
      dziewczęce sandałki z zabudowanymi paluszkami-w Ecco są ale...do 23 numeru;-
      (((((Ale znajdę ja to wiemwink!
      • dzidzia_ch weronka a jak wygladaja te sandalki z ecco? 27.05.07, 07:18

• pia_ do weronka 77 27.05.07, 08:54
        Proszę, zerknij w Warszawie na nasze sandałki smile
        • beata1974 outlet w Trójmieście 28.05.07, 09:28
          Ten outlet jest na obrzeżach miasta - dzielnica nazywa się SZADÓŁKI ponieważ w
          tym kierunku jest wysypisko śmieci - to jest bardzo blisko obwodnicy często
          chcąc ominąć ul.Kartuską w Gdańsku część osób objeżdza tą ulicę chcąc dostać
          się z centurm Gdańska na obwodnicę to jedzie właśnie przez Szadółki tz. z
          centurm Gdańska kierując się na obwodnicę ale bardziej w kierunku Tczewa -
          czeli kierujemy się na lewo a nie na prawo (wtedy jedziemy na ul.Kartuską którą
          dojedziemy do obwodnicy)- inaczej mówiąc jadąc od kierunu Łódz 1 zjazd
          wcześniejw prawo niż na Auchan- jadąc od Gdyni następny zjazd za Auchan zjazd w
          prawo potem w lewo nastepnie na swiatłach w prawo i jesteśmy na miejscu.
    • pia_ porażka :-( 28.05.07, 11:40
      Dzwoniłam dzisiaj do sklepu Gino Rossi w sławnych Chojnicach - niestety
      obudziłam się za późno sad, mieli te sandałki po 1 sztuce z każdego rozmiaru,
      teraz już nic im nie zostało, a w magazynach centralnych nie ma już butów
      letnich. Sandałki były w cenie 129 zł i kupiłabym je gdybym zadzwoniła do nich
      w kwietniu he, he. O buty zimowe i jesienne mam pytać w sierpniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka