piastka 12.06.07, 10:34 Znacie coś takiego? Ostatnio zauważyłam coś takiego na: www.butorolki.pl i zastanawiam się, czy warto kupić zamiast typowych łyżworolek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_m Re: butorolki? 12.06.07, 12:11 widzialam takie cudo niedawno na ulicy i myslalam, ze mam przewidzenia (bo chlopak sunal po asfalcie, a nie bylo widac kolka dopoki sie nie zatrzymal )). dziwacznie to wygladalo. nie wiem, czy da sie na tych butach tak dobrze jezdzic jak na rolkach. chlopiec tylko robil jeden dlugi slizg i stawal. ale moze byl poczatkujacy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: butorolki? 12.06.07, 14:15 Dzieci moich znajomych mają takie sprowadzone ze Stanów już od dłuższego czasu, jakiejś firmy na H, ale nie pamiętam nazwy. Z tego co mówili da się na tym jeździć dobrze tylko na zupełnie płaskich powierzchniach, idealnie na lotniskach i w centrach handlowych. Na chodnikach kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: butorolki? 13.06.07, 00:12 moja córka dostała takie "butorolki" i uważam, że to kompletna porażka. Rzeczywiście nadają się tylko na bardzo gładkie powierzchnie i są, moim zdaniem, niebezpieczne dla dziecka. Dlaczego? Kółka są umieszczone pod piętą, więc pozycja jest taka, że podczas upadku lądujesz plecami i tyłem głowy... Chyba przez moje "czarne wizje" mała nie nauczyła się na nich dobrze jeździć, nie pozwalałam jej zabierać kółek do centrów handlowych itp. Dodam, że świetnie jeździ na łyżwach i tradycyjnych łyżworolkach. Buty po jakimś czasie zaczęły pełnić rolę zwykłych "adidasów" i jest ok, o jeżdzeniu na kółkach nawet już nie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś