Dodaj do ulubionych

Nawigacja samochodowa

13.06.07, 14:23
Jak się sprawdza w Polsce? Dziewczyny, pomóżcie - chcę zrobic mężowi prezent
ale nie wiem czy warto kupić. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • mama007 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:26
      jak duzo jezdzi po obcych miastach to warto.
      u mnie sprawdza sie super. po calej polsce wink
      • malgorzata9 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:27
        Pytam, bo mój brat, który mieszka w niemczech obawia się ze moze nie jest
        dobrze Polska jeszcze oznakowana na tych mapach, czy cos w tym stylubig_grin
        • mama007 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:39
          moj tato zjezdzil cala polske juz chyba z ta nawigacja i jest bardzo zadowolony.
          ja tez jestem, chociaz jezdze troche mniej. z oprogramowaniem nie ma problemu,
          jedyne co czasem jest uciazliwe to, ze jak wrzucisz wyszukiwanie najkrotszej
          trasy to moze prowadzic krotsza, ale niekoniecznie lepsza wink droga. ostatnio tak
          wyjezdzalismy z wawki... ale po kilkunastu km wyskoczylismy na glowna i bylo ok.
        • oxygen100 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:39
          zalezy jakie mapy. my mamy I go mape Europy gdzie nawigacja bezblednie wozila
          nas po wloskich glupio oznakowanych bocznych drogach. Chyba 10-rzedowych. W
          Polsce dziala to tak srednio. Np. nie potrafi zlokalizowac dzialki rodzicow na
          wsi. Znaczy nie pokazuje drogi ktora tam jest.
    • nataliak9 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:43
      my mamy i super sprawa. polecam TOM TOM.
    • fajka7 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:47
      Moj maz ma destinatora. Nie znam sie na tym, ale to co widzialam bylo
      rzeczywiscie interesujace, czyli poruszanie sie po obcych miastach. Ale
      zdarzaja sie takie skuchy, ze on nie odroznia drogi asfaltowej od np. lesnego
      duktu i nas w takie krzaki kiedys wpakowal, ze tylko terenowy by dal rade i
      trzeba bylo zawracac smile)
      Za to bardzo fajnie odnajduje konkretne ulice w nieznanych miesjcowosciach-
      mnie sie podobalo jak nas przez caly poznan przeprowadzil do celu.
    • ania.silenter Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 14:48
      Mamy TOM TOM-a. Jest super.
    • agazet3 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 15:03
      Mój mąż ma Tom Tom'a, dużo jeździ po Polsce i jest bardzo zadowolony.
    • koza_w_rajtuzach Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 15:06
      Sprawdza się super. Mój mąż dużo jeździ i dzięki nawigacji zaoszczędza mnóstwo
      czasu, bo zamiast błądzić po miastach, szukać w mapie, gdzie co się znajduje,
      GPS prowadzi go do wyznaczonej miejscowości i w dodatku na wyznaczoną ulicę.
      Nawet jeśli Twój mąż nie jeździ specjalnie dużo to i tak się przyda. Faceci
      lubią takie rzeczy smile.
    • coronella Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 15:33
      czy Ty myslisz o takiej typowej nawigacji? my mamy palmtopa z funcką nawigacji, jesli kupowac to tylko coś takiego.
      Sprawdza sie super, mąz jezdzi mnóstwo, 300 km dziennie, i bezblędnie prowadzi go po najmniejszych dziurach.
      Mamy Destinatora.
      • malgorzata9 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 16:07
        Kupuję właśnie TomTomasmile Upewniłyscie mnie ze dobrze robię!!!! Dziękuję - a mąż
        jeździ baaardzo dużosmile
        • scher Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 16:12
          Na mój gust coś podejrzanie dużo w tym wątku pojawiło się nazw konkretnych
          firm. Jakaś akcja marketingowych oszustów chyba.
          • mama007 scher 13.06.07, 16:27
            no ja nie podałam! tylko dlatego ze nie pamietam co prawda, ale nie podalam! big_grin
            • umasumak Re: scher 13.06.07, 16:32
              mama007 napisała:

> no ja nie podałam! tylko dlatego ze nie pamietam co prawda, ale nie
              podalam! big_grin
              >

Bo się wkręciłaś w wątek reklamowy, nie wiedząc, że to wątek reklamowy ;-P
              • ania.silenter Uma - Ty marketingowy oszuście:P n/t 13.06.07, 16:35

• magia Re: Nawigacja samochodowa 23.06.07, 21:50
        Dlaczego tylko palma?
    • umasumak Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 16:31
      Polecam Ci palmtopa, ASUS MyPal A639 3,5". Do tego np AutoMapa XL, ale
      najnowasza wersja. U nas sprawdza się rewelacyjnie. Pozdr
      • malgorzata9 Re: Nawigacja samochodowa 13.06.07, 21:33
        To nie wątek reklamowybig_grin Ratunku! po prostu juz jedna wypatrzyłam, do tego
        sprawdzoną, stad moja radość, że zobaczyłam tę nazwębig_grin Pozdrawiam i dziękujębig_grin
        • wariancja4 Re: Nawigacja samochodowa 23.06.07, 13:52
          Droga Pani Małgorzato, nie wiem dlaczego tak wierzysz w te mity dotyczące Tom
          Toma. Wystarczyło przecież wejść na stronę z testami i opiniami fachowców.
          Wszyscy mówią jednoznacznie że Tom tOm w Polsce to katastrofa, ma bardzo małe
          pokrycie i zdarza się, że pokazuje jazdępod prąd. Jeśli chciałaś coś do Polski
          to trzeba było kupić polskie. ja jeżdżę na tym -> (przepraszam, że wymienie
          firmę) Navigo2.
          • coronella Re: Nawigacja samochodowa 23.06.07, 19:25
            potwierdzam, Tom Tom to porażka, klęska i katastrofa, jesli nie chcesz zgubic męża, rozejrzyj sie za czymś innym.
      • coronella Re: Nawigacja samochodowa 23.06.07, 19:25
        dokładnie to mamy, i u nas sprawdza się super.
        • linearka Re: Nawigacja samochodowa 23.06.07, 22:14
          Mój M kupił TOm Toma a potem firma kupiła mu palmtopa i tak nasz Tom Tom leży w
          szufladzie wink Też polecam palmtopa z taką funkcją, wystarczy dokupić dobre mapy
          i w drogę!

P.S.
          Nie sądzę aby był to wątek reklamowy, zwyczajnie Tom Tom jest chyba teraz
          najpopularniejszy u nas wink więcej zaufania do siebie drogie Panie... i Panowie.
          • gucci77 Re: Nawigacja samochodowa 24.06.07, 22:15
            a ja właśnie na 30-tkę kupiłam TOM TOMA mężowi tego V4, załatwiłam najnowszą
            mapę i ... na początku zdębiał i chyba nie był przekonany... kupiłam specjalnie
            nowy na gwarancji żeby w razie czego nie było problemów z odsprzedażą i...
            dzwoni ostatnio z Warszawy, że korki na maksa, podłączył Tom Toma skręcił w
            jakąś nieznaną uliczkę, i ... szybko wyprowadziła go nawigacja na trasę do
            Wrocka, więc już nie chce jej sprzedać smile ach mężczyźni wieczne dzieci wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka