aniapz1 15.06.07, 11:55 Witam! Mam pytanie do posiadaczek Logico Primo. Które książeczki poleciłybyście dla dość rezolutnej 3 latki, żeby nie były trywialnie proste, ale też nie za trudne, żeby się nie zniechęciła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: Logico primo dla 3 latki 15.06.07, 12:37 moja córeczka dostała mając 2 lata, czyli rok temu, cały czas książeczki cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem najbardziej lubiane: w ogrodzie zoologicznym nasze zwierzęta malowanie, budowanie i majsterkowanie mamy też: nasze ubrania jeden dzień z Anią i Piotrusiem Wiosna lato jesień zima patrz i mów patrzę też że pojawiły się takie adresowane dla trzylatków, czterolatków, pięciolatków... chyba się skuszę, ale dla czterolatków już... i dodam, że choć niektóre są przeznaczone dla dzieci od 6lat to trzylatek świetnie sobie z tymi zadaniami radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: Logico primo dla 3 latki 15.06.07, 15:18 gdzie kupujecie Logico primo? Jest jakis sprawdzony sklepik w sieci. Co polecacie dla 3 latka? anka Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Logico primo dla 3 latki 15.06.07, 17:47 www.edukacyjna.pl/lista.php?poddzial=385 www.mac.pl/ksiegarnia.php?id=2&poziom=0&przedmiot=42 te które podałam wyżej rozwiązywane są właśnie przez 3latkę Odpowiedz Link Zgłoś