Dodaj do ulubionych

Sen o śmierci

02.08.11, 19:53
Ostatnio śniło mi się, że mam umrzeć. Zignorowałem to. Jednak przez kolejne noce śniło mi się dokładnie to samo. Zacząłem trochę się denerwować. Wtedy też postanowiłem wejść na stronę yourdeathdate.info/data-a.php i potwierdzić swój sen. Na szczęście zostało mi więcej czasu niż sądziłem.
Obserwuj wątek
    • arlekino1965 Re: Sen o śmierci 07.08.11, 22:06
      Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny!
      • agata4041 Re: Sen o śmierci 01.09.11, 13:14
        Nie znasz dnia ani godziny. Ciekawym jest czego to ludzie nie wymyślą i czy warto w to wierzyć? Co myślicie o tym?
        sites.google.com/site/349news/
        • sailormoon_2 Re: Sen o śmierci 03.01.12, 09:22
          Ja tez miałam niepokojące sny o śmierci i innych nieprzyjemnych rzeczach.. szukałam na ten temat rzeczy w internecie, natchnęłam się na powroz-mi.pl/ i jestem spokojniejsza ;)
    • spojler21 Re: Sen o śmierci 07.02.12, 10:28
      Też bym coś napisał, ale jeszcze nikt mi nie płaci za reklamę wiec sobie daruję :P
    • jola-1958 Re: Sen o śmierci 28.05.12, 17:36
      Świat naszych marzeń sennych jest równie istotny - choć tak inny - jak nasza świadomość na jawie. Czy wiesz, że w Polsce spada długość życia i zależy od tego w jakiej części Polski mieszkasz. Jeśli jesteś zainteresowany to polecam stronę smierc-zycie.com
    • ame93 Re: Sen o śmierci 04.06.12, 17:16
      Ciekawe, ja o śmierci nie śniłam, ale za to sprawdzałam sobie długość życia. Na
      smierc-zycie.com i oczywiście w to nie wierzę , ale jakiś tam głupi lęk został.
    • grehhhk Re: Sen o śmierci 28.02.13, 11:54
      marta.org.pl/ może na tej stronie znajdziesz jakieś przydatne informacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka