kropkacom 17.06.07, 11:11 W to lato bardzo podoba mi sie ich kolekcja dla dziewczynek. Szczególnie podobają mi się ich tuniki. Do jakości właściwie tez nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 17.06.07, 22:28 Ja też lubię ich ubranka dla dziewczynek. Jak dla mnie stosunek ceny do jakości jest korzystny, a szczególnie jak mają przeceny, można wtedy znaleźć fajne rzeczy nawet za 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 12:00 Mamy synka.W naszych sklepach Cherokee jest bieda jesli chodzi o chłopców.Ciocia jednak będąc w Anglii kupiła małemu pare ciuszków z Cherokee i są cudowne i niezniszczalne.Szkoda,że nasza oferta dla chłopców jest taka uboga... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 14:44 rzeczywiscie nie są złe, czasem zdarzają sie jakies gorsze jakosciowo, i sa tanie przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 15:16 Podobaja mi sie. Ale kilka rzeczy nie byla dobrej jakosci. Nie jest tak z ta firma jak z H&M ze niezaleznie co kupie to jest to dobrego gatunku. Ale sa rzeczy z dobrej bawelny a i cena przystepna. O fajnych promocjach tylko slysze, jakos gdy sie juz wybiore to wszystko wysprzedane Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 15:29 A mi dla odmiany się nie podobają Ceny też rewelacyjne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 15:45 bardzo mi sie podobają ale niestety ceny za wysokie jak na ta cene rybaczki dla dziewczynki 65 zł - czyli tyle co next ładne bluzeczki 30-35 zł ale jak trafie na wyprzedaz to kupuje) Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 22.06.07, 21:58 ceny makabryczne jak dla moich możliwości- ciuszki fajowe i dobre jakościowo/ kupuję jak są przeceny ale np. kupiłam biustonosz dla siebie w Tesco rozmiar E/F co niebywałe w hipermarketach i z tego jestem zadowolona - ciuszki kupię gdzieśtam ale z biustonoszem tanim za niespełna 30zł to już problem to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 26.06.07, 11:52 jakośc całkiem niezła, ostatnio kupiłam w czteropaku bluzeczki rozm 86, 39 zł, ładne Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Ubranka Cherokee. Podobają się Wam? 27.06.07, 00:42 ja lubię, kupuję bo mam najbliżej własnie do tesco. Nie nadziałam się na gorszą jakoś, dla mnie super. Choć jak z każdej firmy niektóre wzory czy fasony sa nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś