kazonk 21.06.07, 09:54 Hej! Proszę o wpisywanie cen pampersów w miejscowościech nadmorskich. Myślę że przyda sie nie tylko mnie. Jak ceny będą dostępne to po co zapełniać auto.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: pampers- wczasy 21.06.07, 11:25 Witam ceny co prawda nie podam, bo nie pamiętam, ale wszystkim kierującym się w stonę Krynicy Morskiej polecam zaopatrzenie się w pieluchy.Ceny były tak wywindowane,że bardziej opłacało mi się jechać do Elbląga po zakupy niż przepłacać tam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: pampers- wczasy 21.06.07, 11:59 karwia ok.70 zł paczka czwórek, nie pamiętam jaka, koleś liczył 90 gr sztr Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pampers- wczasy 21.06.07, 13:05 my Pampków nie używamy tylko innej firmy ale byłam zmuszona w czasie spaceru kupić dwie sztuki w sklepie w Rewalu.Cena...1,20szt!! rozmiar 4+. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: pampers- wczasy 21.06.07, 14:09 Jestem w Rewalu , na szczescie zabralam wlasny jumbo pack bo tu sa w aptece nie wiem za ile a tak w kioskach widzialam tylko happy, w ogole sloikow hipp brak chusteczki pampers po ponad 11 zl. Soczki tez trudno dostepne i droogie... Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: pampers- wczasy 21.06.07, 14:34 Wybierajacy sie do władysławowa nie musza robic zapasów)Na miejscu jest market Polo,Biedronka i Lidl.Ceny takie same jak w WArszawie)To samo dotyczy słoiczków. Drogie były natomiast swimmersy po ok 5 zł za sztuke!Generalnie swimmers nad morzem to towar deficytowy! Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: pampers- wczasy 22.06.07, 11:19 Zabieramy swoje.....z domu.Jak w ubiegłym roku.No ale my używamy Lidlowych CIEN za 30zł paczka 44szt/rozmiar juz w tym roku junior, mniejsze rozmiary w tej samej cenie ale wiecej sztuk w paczce/ albo Baby dreams z Rossmana 20zł - 20szt , ale to są pieluszki wciagane jak majtki-bez przylep.Jedne i drugie rewelacyjne, bawełniane jak pampersy i....tańsze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: pampers- wczasy- do efki 22.06.07, 12:14 Przymierzam się do zakupów babdy dream tych majteczek.Czy rzeczywiście są dobre, a rozmiar odpowiada rzeczywistości. Moja córcia nosi pampersy 5 i sciąga ,chciałam kupić babydream ale nie wiem czy 5 nie będą za duże,tzn czy nie będą bokiem przeciekac. Odpowiedz Link Zgłoś