Dodaj do ulubionych

pampers- wczasy

21.06.07, 09:54
Hej! Proszę o wpisywanie cen pampersów w miejscowościech nadmorskich. Myślę
że przyda sie nie tylko mnie. Jak ceny będą dostępne to po co zapełniać
auto.Pozdrowionka!
Obserwuj wątek
    • inga_iga Re: pampers- wczasy 21.06.07, 11:25
      Witam ceny co prawda nie podam, bo nie pamiętam, ale wszystkim kierującym się w
      stonę Krynicy Morskiej polecam zaopatrzenie się w pieluchy.Ceny były tak
      wywindowane,że bardziej opłacało mi się jechać do Elbląga po zakupy niż
      przepłacać tam.
      • aga_sama Re: pampers- wczasy 21.06.07, 11:59
        karwia ok.70 zł paczka czwórek, nie pamiętam jaka, koleś liczył 90 gr sztr
        • mmala6 Re: pampers- wczasy 21.06.07, 13:05
          my Pampków nie używamy tylko innej firmy ale byłam zmuszona w czasie spaceru
          kupić dwie sztuki w sklepie w Rewalu.Cena...1,20szt!! rozmiar 4+.
          • mariejo Re: pampers- wczasy 21.06.07, 14:09
            Jestem w Rewalu , na szczescie zabralam wlasny jumbo pack bo tu sa w aptece nie
            wiem za ile a tak w kioskach widzialam tylko happy, w ogole sloikow hipp brak
            chusteczki pampers po ponad 11 zl. Soczki tez trudno dostepne i droogie...
            • maga785 Re: pampers- wczasy 21.06.07, 14:34
              Wybierajacy sie do władysławowa nie musza robic zapasówsmile)Na miejscu jest market
              Polo,Biedronka i Lidl.Ceny takie same jak w WArszawiesmile)To samo dotyczy słoiczków.
              Drogie były natomiast swimmersy po ok 5 zł za sztuke!Generalnie swimmers nad
              morzem to towar deficytowy!
            • efka30 Re: pampers- wczasy 22.06.07, 11:19
              Zabieramy swoje.....z domu.Jak w ubiegłym roku.No ale my używamy Lidlowych CIEN
              za 30zł paczka 44szt/rozmiar juz w tym roku junior, mniejsze rozmiary w tej
              samej cenie ale wiecej sztuk w paczce/ albo Baby dreams z Rossmana 20zł -
              20szt , ale to są pieluszki wciagane jak majtki-bez przylep.Jedne i drugie
              rewelacyjne, bawełniane jak pampersy i....tańsze.
              Pozdr.
              • kasia_wp Re: pampers- wczasy- do efki 22.06.07, 12:14
                Przymierzam się do zakupów babdy dream tych majteczek.Czy rzeczywiście są
                dobre, a rozmiar odpowiada rzeczywistości. Moja córcia nosi pampersy 5 i
                sciąga ,chciałam kupić babydream ale nie wiem czy 5 nie będą za duże,tzn czy
                nie będą bokiem przeciekac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka